|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 19, 2016 10:54 am |
|
Joy |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
I know, right.... Мисля че Тите просто е гледал кои шипове имат повече поддръжници and he just rolled with it Renji got paired with the wrong Kuchiki.... Renji x Byakuya > all RIP
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 19, 2016 6:37 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Доживях да му видя края на това нещо. Честно казано, имах някакви надежди, че тази финална арка ще е сравнително добра и интересна, имайки предвид, че Кубо каза, че я е мислел 5 години (от времето когато SS арката свърши). Но явно просто толкова си може Кубо. Безобразно глупав финален бой (ако може да се каже бой). Айзен срещу Ичиго беше също мега тъп, но поне имаше бой, а тука някакви ми "ми виждам, че тоз' меч мноо лош, ча'й ти гу' чупа" ииии драми после, иии надъхвания кой бил по-велик, какво щял да направи. Скоро преди това, ми разтегляше локуми и глупави битки на герои които никога няма да те заинтересуват и за 5 глави се прехвърли на финалната "битка" и свърши. Говоря предимно за битката, понеже то другите неща са си ясно шитове от доста време, ама поне една сносна финална битка можеше да забърка.
За това кой с кой се събрал, изобщо не ме интересува, героите ми станаха толкоз безлични, че ми е все тая какво щеше да стане с който и да е. Но реално не очаквах Барай и Ракията да се съберат.
Само се надявам да няма и тук Bleach: The Next Generation Detergent.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 19, 2016 7:54 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
SaVa: Само се надявам да няма и тук Bleach: The Next Generation Detergent.Dream ON Целият край на любимата боза крещи точно горното. По-клифф хангер завършък от тва - здраве му кажи. Да не говорим ,че само по образа на Урахара може да източат поне още 2 отделни манга серии. Като момиченце и истинска фенка съм доволна от двойките, но те все пак никого не изненадаха. Всичко си вървеше именно към такова сдвояване. Съчувствам на ИчиРуки феновете щото са в пъти и пъти повече от ИчиХиме, но уви Айде ще дам една 10 на един от най-любимите ми шонени, щото въпреки бозата с историята, вселената и героите на Блийч са неповторими.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Авг 19, 2016 9:24 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Някой би ли бил така добър да каже по-точно коя с кого остава. И в крайна сметка Зараки сдоби ли се с банкай и коя е Ячиру. - Вече има смисъл да почна мангата. От кой чаптър да захапя (където анимето свърши)?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Авг 20, 2016 5:00 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Финито... Както някой (то бяха няколко) беше споменал, през последните 3-4, а може и повече, години тая манга я чета ей така... по навик и в очакване на края й, който най-накрая настъпи. Ичиго с Орихиме и Ренджи с Рукия... Ти да видиш, т'ва никой не го очакваше! Както и да го погледнеш - претупан отвсякъде завършек на една по начало страхотна, но в последствие забозяла манга... Кубо просто е напаснал нещата така, че да се харесат на феновете. Сега като се замисля, аз от последната арка не разбрах почти нищо. Мислех си да я препрочета, ама като знам, че 9/10 е пълна скръб, хич не ми се захваща. А продължение за новото поколение със сигурност ще има, тва е ясно.
ПП.: Винаги съм си мечтал да видя игрални версии на анимета като Блийч, Наруо, Уан Пийс и тем подобни. Не тая големи надежди да ми хареса, даже никакви, ама със сигурност ще го изгледам, ей така, заради доброто старо време.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Авг 20, 2016 10:03 am |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
The Bleach experience беше като да се возиш на скоростно влакче: имаше моменти, в които се издигаш над облаците от еуфория, но имаше и моменти, в които се спускаш стремглаво надолу и започва да ти се гади.
За мен лично положителните моменти надделяват над отрицателните. Да, имаше доста кусури за доизглаждане, има и доста истории които останаха недоразказани, но начинът, по който Кубо-сенсей показваше емоциите на героите си, техните трудности и вътрешни терзания, които трябваше да преодоляват, ги караше да изглеждат почти като живи, дишащи.
Четвъртъците няма да са същите. Разделям се с тази манга с едно, донякъде, bitterseet feeling и очаквам следващия проект на сенсей.
Bleach остава в THE HEART™
P.S. Ichihime ftw.
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 20, 2016 3:25 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
When you see the end of a series and your only reactions is " You could have done this 5 years ago!" Та... да... последните арки си бяха каквито лайна Кубо можеше да си изкара от гъза, а последните 2 чаптъра бяха няколко говнца от голямата засъхнала камара екскременти дето си е насъбрал
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Авг 20, 2016 8:34 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Прочетох ви коментарите и в общи линии всички е написано каквото и аз мисля.
Не знам какво да кажа за края на мангата. Беше внезапен и забързан, някои неща си останаха без отговор, с половината герои не знаем какво се е случило накрая. Даже не можах да разбера каква му беше целта на Yhwach и как успяха да го победят... Не ми пречи, че някои са се събрали, че и деца имат. Даже съм доволен за Ичи и Орихиме. Но поне можеше да разберем сега какво прави той. Сега какво, като медицинска сестра в отделението на баща си ли работи? Не ходят ли вече до СС?
Че трябваше мангата да приключи преди години вече сме го говорили, както и че последните арки са пълна тъпотия, е ясно на всички. Кубо все пак искаше да прави кинти. Жалко, че цената за това беше да съсипе мангата. Наистина е жалко, защото мангата ми беше кеф да я чета и беше супер, но от един момент до края не само го правех по навик, ама ми беше безразлично какво ще стане. Както каза някой: Свърши се. Ще гледам да наблегна на хубавите спомени, а не на завършека.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Авг 21, 2016 4:30 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
^ ... здраво се е сдърпал с Джъмпърите и са го орязали за назидание. Пък и като не докарва безобразно много кинти за списанието - бинзеса си е бизнес И кой страда от всичко - пак феновете!! от цялата работа с прибързания край и милионите останали питанки. Колко много потенциал имаше тази манга... __________________________________________________ Kубо получава от колегите си. http://mangastream.com/r/wsjac/%2310/3617/2Не мога да повярвам,че няма да продължат анимето.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|