|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юли 14, 2016 8:34 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Още когато Урю изпи кръвта на Yhwach (и съответно душата му сключи договор с куинши краля) ми дойде идеята, че Кубо вероятно ще направи препратка към заглавието на 91ва глава - King of Freischütz - в бъдеще. Тогава не написах в коментара си към съответната глава своите предположения, но сега дойде моментът, в който тези предположения получиха основа за потвърждение. Der Freischütz (или Вълшебният стрелец по нашенски) е опера, чиято история е базирана на немска легенда, и в която, разказана накратко, става въпрос за стрелец, който сключва договор с дявола. Стрелецът получава седем на брой сребърни куршума, с които никога не пропуска каквато и да е цел. Шест от тези куршуми са подвластни на желанията на стрелеца, а седмият е под абсолютната власт на дявола. В операта стрелецът за малко не уцелва любимата си в сърцето.Тук сребърната стрела е направена от среброто затлачило сърцето на съпругата на Рюкен. Другото любопитно нещо е репликата на Yhwach накрая на главата, в която ни се намеква, че the Almighty не работи както трябва - иска да строши напълно банкая, но не се получава. Може би има нещо или някой, което/който пречи на всевиждащите му очи. ETA: Знаем, че Yhwach не може да "види" части от краля на Душите, както се случи с Мимихаги. Ами ако не може да види Айзен, защото в хогьокуто е запечатано един от краката? Омакетата на 68ми том намекват за нещо в този ред на мисли 617та глава е тази, в която се завърна Айзен и виждаме отпечатък на крак...
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юли 29, 2016 12:15 am |
|
6iblio |
|
|
|
6iblio написа: Следващия чаптър ще се окаже, че на лошия въпреки това нищо му няма. После пак ще има отчаяние за Ичи. След това Ишида ще го простреля със стрелата и ще го победят. Накрая aftermath от битката и 1 година по-късно как героите си живеят животите... 1. Check 2. Check 3. Check 4. & 5. Pending Много ги ръшнаха нещо нещата. Малко anticlimatic ми беше битката. Някой да ми обясни малко за това с меча накрая, че не зацепих.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Авг 04, 2016 11:57 pm |
Hajutze |
|
|
|
Сигурно се е върнала в меча.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|