|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 2:31 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
^ Споделям мнението. Даже Rumbel са много по-качествени от SFW(и това не е само мое мнение)
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 3:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Лично предпочитание ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) нищо повече. Ако бе за скорост, по-скоро бих следвал Ръмбел наистина.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 20, 2010 3:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Наваксах си тъкмо от 2 до 5 епизод и анимето, точно както и 1 епизод, си ме радва супер много.. само 4 дето наистина беше лееко скучен, но се преживява ^^ Особено 5 беше доста силен епизод за мен, малко по малко ни разкриват повече за героите. Анимацията е на страхотно ниво, архитектурата и background-а също, явно е обща черта на Anime no Chikara and me approves ^^ Само не мога да разбера защо във всяко аниме, чието действие се развива на китайска територия, трябва да има дребно и адски дразнещо девойче >.>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 14, 2010 9:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Гадното на подобни анимета, свързани с японската/азиатската история, поне лично при мен, е, че не съм много запозната с реалните факти и ми е доста трудно да хвана понякога нишката. За сметка на това обаче героите много ме радваха, е може би без Yukina, беше някак блед характер за мен. Жалко, че не дадоха Aoi & Kazura накрая, но щом дразнещото китайче си беше получило снимката, явно и двамата бяха живи. Иначе много интересно ми стана за бомбата, въпреки че не знам дали и случката с нея е реален исторически факт.. жалко, че не казаха дали е атомна, предполагам, че беше де.. та беше някак иронично как искаха да я използват първи, а irl първо са я ползвали върху тяхната територия :/
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 9:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Абе трябва да се стегна и да го догледам това...най-малкото заради визуалните красоти... Kudrokoska Цитат: Само не мога да разбера защо във всяко аниме, чието действие се развива на китайска територия, трябва да има дребно и адски дразнещо девойче Ъъъ...защото Китай е пълен с такива ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Това се вика расистки стереотип...и в случая не критикувам, чак толкова японците, защото примерно холивудската продукция е фрашкана с такива простотии...пък да не говорим за нашата мила Татковина... ПП Атомна бомба преди американците - историческо събитие...няма такова нещо. Преди проекта Манхатън, никой друг не е притежавал достатъчно обогатен уран, за да произведе атомна бомба. Някъде по времето на Втората световна, Германия се опитва да прати малко количество радиоактивни материяли с подводница до Япония, но капитанът дезертира в Щатите, а японския офицер на борда си прави харакири. Иронията е, че дори тези материали са включени в проекта Манхатън. Има слухове за взривена малка експериментална атомна бомба в Германия...но те не са доказани документално - следователно не са "историческо събитие".
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 8:14 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Окей, най-после отделих време да изгледам анимето. След 4-ти епизод нещата стават доста интересни, но можеше доста повече да разгънат историята и да направят анимето с дължина 24-25-26 епизода, фокусирайки се и върху специалните способности на протагонистите ни. Както и да е, хареса ми. Арта е гига як, саундтракът също ме кефи. 8/10 от мен
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 25, 2016 4:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41419_1495920317.jpg) |
Night_Seeker |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Друго интересно аниме. Има смисъл в него. Плюс впечатляващата анимация, особено в динамичните сцени. Но най-важното е смисълът. Kudrokoska написа: Само не мога да разбера защо във всяко аниме, чието действие се развива на китайска територия, трябва да има дребно и адски дразнещо девойче >.> И мен ме дразнеше. Kudrokoska написа: Гадното на подобни анимета, свързани с японската/азиатската история, поне лично при мен, е, че не съм много запозната с реалните факти и ми е доста трудно да хвана понякога нишката. Същото е и при мен. Доста историческо аниме, и отново - смислено.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Senkou no Night Raid (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 26, 2016 9:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Не съм го гледал, дропанах го...но ти написа "смисълът" и "смислено" без да маркираш, в какво си го открил, та ми стана любопитно. Ето сега вече знам. И когато се говори за алтернатива история, не е много подходящо да се използва "доста историческо". А още за двата изгледани епизода останах с впечатлението, че с това аниме японците за пореден път се опитват да се изкарат, колко са били прави да нахлуят в Китай. Цитат: Просто всеки трябва да го намери за себе си. Все пак си мисля, че част от нещата трябва да са достъпни за всички и само друга част да са оставени за лична интерпретация.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|