|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 27, 2014 7:55 am |
Telemag |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Забелязах някои неща и реших де се обадя (неподготвен): -Заради очите на Короута клан(скарлет айс), ми се струва, че знам вече отговора, кои ще се телохранителите на 3-я принц. Но не цялата група - Геней Риодан. -Едрия в скафандара е Франклин. -А Килуя ще стане телохранител на един от малките принцове, по две причини. Да избяга далеч и ...... няма да развалям изненадата на автора
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 13, 2015 10:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=53654_1459425745.png) |
FirePenguin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Добре... гледах анимето и днес довършвам с мангата. Е, има твърде дълги обяснения за всякакви глупости, дейба. :@ Освен това, както изглежда тая последната арка ще бъде твъъърде дълга, а с тези почивки... ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Не ми се мисли кога ще има и втори сезон. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както изглежда Гон и Киллуа няма да ги има тук. Дано през това време Гон да си върне Нен-а, защото без Нен... но пък би било жестоко да побеждава всички без него, но би било супер трудно. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Курапика незнам къде ще ходи като силата му може да бъде от полза само срещу Трупата. Леорио... той... къде се вре между шамарите? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Арта на мангата е много различен с този на анимето и всички ми изглежда твърде странно. Сигурно от толкова хиатуси и дълги арки е забравил как да нарисува Хисока или Иллюми вече. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Tbh, не ми пука много-много за арката с Континента по две причини: 1. Арката ще бъде супер разтеглена с неща, които не ме интересуват. Напр. какво има там... 2. Пълна е с глупави герои... смисъл, знам, че няма как да заведат Трупата там, но поне да бяха турили някой сериозен тип. Не ЛЕОРИО ПОДЯВОЛИТЕ! :@ А и всички в Зодиака изглеждат нелепо. Без Джин. Той е пич. Чакаме Тогаши да се досети, че рисува манга и да пусне нов чаптър...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 14, 2016 8:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ми игрите дето ги играе да не би да са безплатни? Нормално е от време на време да му трябва малко отгоре кеш Хммм.... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Хайде да съм оптимистична - 15 глави + 1 спешъл за нов филм от поредицата дето никой няма да го гледа XD
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 19, 2016 7:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Тоя пак се обяснява кат путка. Ето това не харесвам на тази манга - ненужните и дълги обяснения. Нещо, което може да се каже с 2 изречения, авторът го разтяга в 5.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|