Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Utawarerumono
МнениеПубликувано на: Пон Ное 09, 2015 12:31 am 
Аватар

Това друго момиче, не беше ли паразитът дето си прехвърляше съзнанието в подходящ приемник всяко поколение? Май я представиха като родоначалничката дето е приятелка или нещо подобно на бога (там ми беше скучно и не се зачетох много), но пак е без значение. Обожествиха ги и съответно ги прехвърлиха в друга, "специална" категория, която не може да бъде съдена със стандартните морални правила . Те са имали непосилната задача да населят земята отново с хора, трябва да им влезем в положението, не да ги съдим :lol:
Може и да си прав за това, че сценаристите не са си правили труда да измислят и цел. Що да се морят като могат просто да подметнат идейка тук, намек там...и готово.

Иначе първата част със сигурност е много по-добра от тази. Предполагам, че за krish нещата са подобни затова го и препоръча.

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2015 11:55 am 
Аватар

Yfw Utawarerumono is actually animu about ONSEN :lol:

Инак тия персонажи де се появиха в последния епизод i.e. "майките" на Квон изглеждат все едно не им е чиста работата. Further more, след като Квон не е отгледана от родителите си най-вероятно и с тях ще да има някакъв "major" plot twist.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2015 9:59 pm 

Дроп на втори епизод. Мега безинтересно беше, пък и след Asteriska арта не ми е толкова симпатичен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 20, 2016 10:20 pm 
Аватар

Benawi и Kurou, that felt a little refreshing. Следващия епизод император Хаку?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 12:34 pm 
Аватар

lovelyangel666 написа:
Yfw Utawarerumono is actually animu about ONSEN :lol:

Точно си мислех, че ако някой ме пита за какво се разправя в това аниме, ще ми е доста трудно да отговоря, защото всеки епизод ми се струва отвян и несвързан. Но като спомена онсен-а, се замислих, че наистина в това е цялата есенция на анимето. :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2016 11:53 am 
Аватар

Трябваха им само 18 епизода, за да покажат най-накрая някакво conspiracy и въобще някаква история. Не е толкова mind blowing, но пак е по-добре от безкрайните onsen епизоди. Сега ако кучешкият Азис, който прави впечатление, че няма и капка мозък в главата си, се окаже, че стои зад всичко, ще е крайната повратна точка на простотията в това детско :lol:

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 01, 2016 1:49 pm 
Аватар

Последният епизод започна толкова разбъркано, че отначало си помислих, че аз нещо съм проспала.
Батката умря тъпо: такава била съдбата на акутурците или както им беше името. Tbh Burai толкова си абюзваше power-a, че трябваше отдавна да е сред мъртвите по тази логика.
Така и не се разбра кой е катърспиратора зад смъртта на императора и отравянето на принцеската. Явно недообмислено и/или вратичка за следващ сезон.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]