|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Фев 03, 2016 6:06 pm |
|
velush |
|
|
|
Сезон пролет.
Kaitou Joker (2016) - ъъъ, предният сезон вече беше тотално изчерпан. Не знам какво още могат да изровят от source-а.
Boku no Hero Academia - ще се погледне заради картинките от плаката. Някакви супергеройщини.
Concrete Revolutio 2 - за това съм абониран.
Flying Witch - някакъв SOL.
Gyakuten Saiban (aka Phoenix Wright: Ace Attorney) - NO OBJECTION! Това звучи толкова безумно, че дори може да става за гледане. Поръчано е от същата телевизия и ще се излъчва вместо Kindachi в блока детективски анимета с Detective Conan. В аудиторията съм му и има доста предпоставки да ми хареса.
Joker Game - керъктър дизайнът не ме кефи, но историята звучи доста интересно: агенти, фашисти, конспирации... В правилните категории е: Military, Seinen.
Koutetsujou no Kabaneri - като зная кой го прави, хич не ми се вярва да ми хареса, но ще хвърля поглед на първи епизод.
Kumamiko: Girl Meets Bear - WTF? Открийте 7-те разлики с педобеър.
Macross Delta - първи епизод е ужасен. Има голям шанс да го дропна на втори.
Masamune Datenicle - ма това верно ли ще е историческо? Без поне малко гайнаксификация?
Sakamoto Desu ga? - главният герой изглежда достатъчно голям идиот - може да е смешно.
Shingeki no Bahamut: Manaria Friends - абонамент от първи сезон, макар че плакатът леко ме притеснява.
Terra Formars: Revenge - да видим дали анимацията и темпото ще са зле като в първи сезон или по-зле.
Ushio to Tora (2016) - ще се гледа ама само от комплетизъм.
Последна промяна velush на Сря Фев 03, 2016 7:11 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Фев 03, 2016 7:06 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: юри глупости Frak! Цитат: 2та сезона на спокойствие Това наистина трябва да се гледа на маратон, защото има безброй препратки към предишни епизоди и само малка част от тях са обяснени.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Фев 08, 2016 4:23 pm |
Воркан |
|
|
|
E велуше това което съм си избрал е оградено в зелено...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Фев 08, 2016 7:25 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
На твоя компютър може и да изглежда в зелено, да
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Фев 09, 2016 1:10 am |
Воркан |
|
|
|
E влязох през инкогнито и пак е същата работа. Но все тая. Някакви предложения, препоръкри, промени по листа ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Фев 09, 2016 1:24 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Нз, на мен първия път не ми показа нищо зелено в рамките. Може да е било бъг на сайта. Иначе аз бих добавила и Sakamoto desu ka и Gyakuten Saiban.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Фев 09, 2016 9:04 pm |
Воркан |
|
|
|
Велуше, как ще махама малките момиченца е :Д
Иначе, Сакамото ми е някакво meh..., a очаквам, че CAPCOM адаптацията, ще е някакъв пълен провал като BNS.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Фев 09, 2016 11:15 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
Ти поне нямаш проблеми с дроповете, що не го пробваш. Или сейнен категорията обижда аутизма ти за малки момиченца?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Фев 10, 2016 10:33 am |
|
velush |
|
|
|
Воркан Цитат: CAPCOM адаптацията Поръчител обаче са YTV и целта е блоково излъчване с Detective Conan, затова предполагам, че ще е ангажиран същия екип от A-1, дето направи Magic Kaito 1412...което не означава нищо хубаво, но пък големите цици са гарантирани - те са plot point.
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|