|
Дата и час: Пон Яну 25, 2021 1:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: The Expanse (2015)  Публикувано на: Пон Дек 07, 2015 12:59 am |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
IMDbСюжетът се развива предимно в космоса, във време, в което човечеството е населило Слънчевата система, но междузвездното пътуване все още не е възможно. Случай на изчезнала млада жена събира опитен детектив и капитан на дезертирал кораб в един нестандартен екип. Двамата откриват дълго пазена тайна – най-голямата конспирация в човешката история, която може да накара космоса да пламне във война. По поредицата "Експанзията" на Даниел Ейбрахам (Кинжалът и Монетата) и Тай Франк издадена под псевдонима Джеймс С. А. Кори.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015)  Публикувано на: Пон Дек 07, 2015 2:21 pm |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
Книгите ги хвалят много като най-добрата космическа опера а сериала го сравняват по-скоро с Игра на тронове. И аз да съм не бих сравнил нищо което искам да похваля с Бойна звезда Галактика без да се обиждаш.
пс. Препоръчвам да се изчака да излезнат няколко епизода на всеки които иска да го гледа. А най-добре хванете книгите винаги са за предпочитане.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015)  Публикувано на: Пон Дек 07, 2015 3:02 pm |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
Тя идеята е добра и в началото беше интересно но просто го разтеглиха много. Докато тук като при троновете има поръчани 10 еп. които предполагам ще са по-първата книга.
пс. И любимата ми поредица на Бюджолд да филмират едва ли ще ми хареса та не ми се връзвай просто трудно приемам фантастика ако не е книга.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015)  Публикувано на: Сря Яну 27, 2016 3:35 pm |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
Имаш няколко книги та материал много. Предполагам зависи от рейтинга дали ще продължи...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|