Дата и час: Пон Фев 03, 2025 1:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Rakudai Kishi no Cavalry
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 5:06 pm 
Аватар

Изображение
English: Chivalry of a Failed Knight

Web: MAL Anidb

Type: TV
Genre: action, ecchi, fantasy, magic, novel, romance, school life, shounen, swordplay, violence

About
Цитат:
In a time and place where one's soul can be morphed into a weapon, there are modern day magicians called Mage Knights. Although Kurogane Ikki is a student at an institution that trains Mage Knights, he has no particular talent in magic and is labeled the Failure Knight or the Worst One. Getting way less than average marks, he is forced to repeat a year. But with the arrival of a new head of the institution, a new rule is created: knights whose abilities are compatible, as decided by the board, must share rooms and train together throughout their school years to maximize their abilities.

Ikki's roommate turns out to be Stella Vermillion - a princess of a foreign country and a rank A knight: the type of genius in magic who only appears once a decade. When Ikki walks into the room while she is changing her clothes, it causes a huge misunderstanding that eventually leads to a duel between the two. The punishment for the losing side is the Eternal Submission to the winner.

Forced to live the same room and practice magic together throughout their school years, how will Stella and Ikki's relationship evolve?

Source: Baka-Tsuki

Това в 11-тия епизод момента с омазаната история беше няк'ва пародия на събитие. Най - много ми хареса в главните герой, че не са го направили глупак както го правят. Както знаем, колкото е по - силен главния герой в анимета толкова е по - глупав и не знае как да реагира на любовта на момичето до последния епизод. А тука момче си призна още първият моменти на анимето, какво изпитва към момичето и си го показваха толкова пъти с целувка.
Имах чувството, че ще си отключи магическите способности, но уви не стана така. Може би в втория сезон, но не знам дали въобще ще има. И този край е добър. Добро аниме.

Последна промяна Cha0s на Чет Дек 31, 2015 1:30 pm, променена общо 1 път

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

Заглавие: Re: Rakudai Kishi no Cavalry
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 7:26 pm 
Аватар

Много добро аниме! Изключително оригинална формула за този сезон! Надявам се да има още 200 епизода!

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 11:23 pm 
Аватар

Жалко, че не стигнаха до секс. А имаше добра заявка за това. PG-13 не беше ffs.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2016 10:07 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Това още го влача. Останаха ми само два епизода де. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 12:59 am 
Аватар

Яд ме е само, че Астериска получава втори сезон, а пък това не. Определено ми беше по-интересното от двете.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 10:34 am 
Аватар

ме тоо

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]