|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 10:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Prince of Stride: Alternative (зима 2016) Публикувано на: Пон Яну 11, 2016 12:50 pm |
|
velush |
|
|
|
Заглавие:Prince of Stride: Alternative| プリンス・オブ・ストライド オルタナティブ Тип: ТВ Излъчване: 05.01.2016 до ? Епизоди: 12 Жанр: Sports, Shoujo, Reverse Harem Производители: Madhouse Web: AniDB MALРезюме:The series is about an extreme form of sport known as "Stride." It involves 6 players on a team that runs relay races in towns. The story takes place at Honan Academy where first year high school students Takeru Fujiwara and Nana Sakurai try to recruit members for their "Stride" club. They request Riku Yagami to join with the help of Takeru and Nana. Their goal is to compete and win the "End of Summer," a top competition hosted in Japan alongside other schools. -------------------------------------------------------------- Това принципно ми е тотално извън интересите, но първа серия ми се видя забавна и пълна с гегове изпълнени добре от сеютата. Надеждата ми е, че това ще продължи (ама надали) и а че съм попаднал на ривърс харем, който мога да гледам без да се дразня (досега съм изтърпял само два-три).
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Stride: Alternative (зима 2016) Публикувано на: Вто Яну 19, 2016 6:11 pm |
|
velush |
|
|
|
Пак твоята сбъркана представа, че задължително трябва да мастурбираш на главните герои иначе няма за какво да го гледаш. И кво като са педали? Аз и такива аниме гледам, стига да са ми интересни с нещо - примерно Cuticle Tantei Inaba, а и в Bus Game имаше обратен в главна роля. Prince of Stride е шоджо и си е почти задължително да има. Тези типове тук по някаква причина не са ми толкова антипатични, за разлика от маса други педали в разни шонени дето уж са стрейт пък са си фуджоши бейт отвсякъде. Настоящето е едно от малкото поносими ривърс хареми, които съм гледал. Може би дори ще е първото спортно, което да изтрая до край...а не, май гледах едно юри-спортно за mahjong.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Stride: Alternative (зима 2016) Публикувано на: Сря Яну 27, 2016 10:07 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Аз още се колебая дали да го погледна това... много ми лъха на Free!, а него червата ми не го понесоха добре... :/ Междувременно на това аниме му бях гледала трейлъра и не ми се стори идеално лошо...
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Stride: Alternative (зима 2016) Публикувано на: Сря Яну 27, 2016 11:00 am |
|
velush |
|
|
|
Saitama Цитат: ще го преведе ли Пробвай с Чепа, него съм го виждал да превежда shounen-ai. Не че тук темата е такава, но понеже е shoujo и reverse harem по otome игра има доста намеци. В MAL хора, които са я играли се впечатляват, че в анимето бил добавен спорт дето го няма в оригинала. Love child Цитат: много ми лъха на Free Ми толкова има общо с него, колкото и с Prince Of Tenis - fujoshi fan service на корем. Тук обаче темпото е доста бързо и дори спортната тема е важна. Състезанията ме кефят, колкото и да са нереалистични. Free го дропнах на първи епизод, а това го държа вече трети епизод. Цитат: гледала трейлъра Това им е на трейлърите, че според мен на тяхна база не можеш да прецениш дали ще ти хареса или не. Избягвам ги от години. Мисля, че ако изгледаш първи епизод нищо няма да ти стане, а и нали уж за зрители, като теб е правено.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Stride: Alternative (зима 2016) Публикувано на: Пон Фев 01, 2016 4:16 am |
|
Rampage |
|
|
|
Reverse harem? Nope, definitly nope.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Stride: Alternative (зима 2016) Публикувано на: Чет Фев 11, 2016 10:05 pm |
|
velush |
|
|
|
Това вече почна яко да смърди на типично спортно аниме - речи, мотивации, ах колко е лош и неспортсменски настроен противника, колко лошо провокира , а нашите колко са чувствителен и честни. Влезе в досадното руслото, където се занимават с всичко друго само не и със спорт. Дроп.
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|