|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 12:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Яну 05, 2016 11:43 am |
|
velush |
|
|
|
Ragnos Цитат: още ти държи влажно Пък аз не съм никакъв киберпънк фен. За мен Уилям Гибсън е началото на разпада на истинската твърда научна фантастика. Да, харесвам стила на някои киберпънк произведения (не и тези на Гибсън), но общо взето резултатът е пагубен (но някак не ми е ясно защо). Тогавашното обяснение и дефиниция на Wind_Falcon ми дойде толкова масонско и абсурдно, че ми прави кеф да си го припомням. Да, определено ми направи впечатление, но не в смисъл "държи влага", а по-скоро "горда част от моята частна колекция с куриозни изказвания" .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Вто Яну 05, 2016 11:54 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
velush написа: Ако е възможно тя е представена дори още по-противно. Най-вероятно целта му е била точно да погнуси читателите си. Предпочитам Gintama типа подигравки, които са по-откровени и значително по-сбити. В Сидония трябва да търпиш сезони идиотизми, за да стигнеш до извода "Ма то вярно било много гадно!". Пък ако не стигнеш, ще дойде Wind_Falcon да те подиграе, как не си открил дълбооокия смисъл, който само истински школуван с десетилетия киберпък разбирач може да добие, чрез метода на хомеопатичното разреждане с вода. велуше идеята не е дали аз ще дойда и ще ти заобяснявам колко не разбираш, а ти да откриеш нещо толкова интертесно/уникално, което да е в унисон с теб самия, като го правиш процеса с експериментацията към заглавия. Особено пък ако се водиш и по мнението на някой който мислиш че имате някакви допирни точки. А за останалите ви разговори -
Последна промяна Wind_Falcon на Сря Яну 06, 2016 12:41 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Сря Яну 06, 2016 12:39 am |
Воркан |
|
|
|
Цитат: само истински школуван с десетилетия киберпък разбирач може да добие, чрез метода на хомеопатичното разреждане с вода. Тука удари в десетката.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Сря Яну 06, 2016 1:19 am |
|
velush |
|
|
|
Wind_Falcon Цитат: някой който мислиш че имате някакви допирни точки Не мисля да има такива хора. Може би със зелената хидра... Воркан Цитат: удари А не, аз тук дрънках точно каквото ми падне. Ако така се удряше да съм разорил тотализатора.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Millennium Actress (есен 2001) Публикувано на: Сря Яну 06, 2016 5:57 pm |
Воркан |
|
|
|
А не би ли трябвало точно така да се удря ?
Иначе сравнението ти е грешно. Според мен компютърен алгоритъм изчислява възможните вероятности и дава печабата според най-малката възможна.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|