Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ikkitousen [Saga]
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:40 pm 
Аватар

Довърших третия сезон. Лично за мен е много по-добър от първите два. Надявам се и четвъртия да е като него.

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:47 pm 
Аватар

Четвърти е по-добър лично за мен от всички. Anyway едно от любимите ми анимета, тъй като харесвам женски бой :lol: . затова му давам спокойно 8/10, дано продължат още заглавието.

Последна промяна pikapika3 на Съб Дек 15, 2012 4:49 pm, променена общо 1 път

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 5:36 pm 
Аватар

Е, бяха ми нужни горе-долу две години да го изгледам цялото, понеже правех доста паузи, но най-накрая го приключих и ми хареса общо взето. Постоянно бях ухилен, докато го гледах. Третия и четвъртия сезон според мен бяха доста над първите два, а овата ми беше най-скучна.
Няма да пиша много, понеже аз лично като хвана аниме не се сдържам да не погледна няколко страници от форума и обикновено разбирам половината история. Не че има много история тук де, но все тая.

МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2012 6:57 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Аз пък му въртя трети реуоч. Сега търкалям 4ти сезон май :3

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2012 5:27 pm 
Аватар

само аз ли си мисля, че последните два сезона бяха пълен фен сървис?? първите два много ми харесаха. в първия битките срещу Ракуйо и Тоутаку. Рьофу също. втория сезон пробуждането на Гентоку и крайната битка на синия и златния дракон срещу червения също кеф на максимум. харесах 3ти и 4ти, само защото даваха много от Кан'у Унчо, тя ми е любимка, но като история нещо не ми хареса. нито интригите на Саджи Генпо в третия сезон, манипулирането на Рьофу, бях много тъжна да я видя такава смотана. и накрая простиха на Генпо, чак кака й вика накрая на Сонсаку. начи много шум за нищо. поне видях по-отблизо бойците на Кьоушу, и ми направи впечатление, че половината започват с КАК..Какоуен, Какоотон, Какуука. странна работа :Д не знам що ама Наньо най-смотани ми се струват. лидерката им е бака тоуши. Коукин е ревльо, само Рьому рита задници..останалите никви ги няма. Оуин се появява от време на време и оня големия който дори не си направих труда да му науча името :x докато друките училища имаха повече добри бойци :D както и да е.. хареса ми, но очаквах повече от сезон 3 и 4

МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2012 5:57 pm 
Аватар

Ми първите 2 сезона са най-добрите,3-ти и 4-ти сезон бяха изцяло филър,само OP и OST бяха супер.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2016 12:09 am 
Аватар

Сезон първи: Гащички на килограм. Всички са мачкали чаршафите освен двамата главни герои. По принцип съм свикнал да гледам мъжки екземпляр мега силен и мега тъп, но тука ми се предоставя женски, но разлика няма. Ще видим за втория сезон какво ще се случи. А щях да забравя, толкова много имена, че докато разбереш кой, кой е... направо те заболява главата.

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2016 2:23 pm 
Аватар

kkitousen Shuugaku Toushi Keppuu-roku OVA : Яко гоненица, бой и накрая направо да бяха голи.

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 10, 2016 10:24 pm 
Аватар

Сезон две: Странно започна, все едно гледах някакъв филм до определен момент. Преди да започне нормалната работа. Не беше лошо сезончето. Продължавам напред.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]