|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 07, 2015 11:43 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
+ "Лукс" на Монтана и разните там сборници от конкурсите на Накама, but those don't really count imo OP & Naruto са ми някви награди, Артлайн са ми много черни и не ща да им бутам пари ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Pokemon си ги намерих в петък <3
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 08, 2015 5:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=53654_1459425745.png) |
FirePenguin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Love child написа: Pokemon си ги намерих в петък <3 Ако не беше Black and White серията може би щях и да ти завиждам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Все пак браво че си ги издирила. Откъде са? България или някакъв международен сайт? Надали са от България
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 08, 2015 5:30 pm |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
От Ориндж са. Седяха си на шкафа с манга.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 11, 2015 9:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=53704_1576530135.jpg) |
RayofVictory |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Имам първите четири на наруто и втория на тетрадката. Като цяло мангите ,които ги предлагат сега на българския пазар, са ми безинтересни и не смятам да ги събирам. Ако пуснат някоя интересна манга, може би. Примерно, по едно време бях чул, че щели да пускат розариото и го очаквах с нетърпение, ама май си останах само с празни надежди.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 06, 2016 11:18 pm |
Love child |
Feed you with a kiss |
|
донесоха ми първи том на Gakkou Gurashi на английски <333333333
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|