|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пон Ное 02, 2015 10:57 am |
|
velush |
|
|
|
Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider ep. 4 - разглеждане на сцената на местопрестъплението. Много разсъждения и анализи. Кефят ме, въпреки бавното темпо. (Това го повтарям за всеки епизод. ) Изкефи ме репликата "Няма достатъчно информация", която доказва, че не сме в meitantei сериал, където детективът познава "с орлов поглед и галеното има на престъпника" (Цитат по памет от "Инспекторът и ноща" ).
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Съб Ное 21, 2015 3:53 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Говореха като четеца за субтитри. Така и не можах да им взема разговора на сериозно.
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пон Ное 23, 2015 4:51 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Не знам какъв е, но с ръка на сърцето казвам, че тоя английски е най-зле от всички останали анимета, в които японците са се мъчили да го говорят! Те все едно го четяха като за устен изпит.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|