|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 12:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sakurakosan (есен 2015) Публикувано на: Пет Окт 23, 2015 2:54 pm |
|
velush |
|
|
|
Ма, това тя ли беше? Какво съвпадение само... Всички тези шматки са ми дюс. За дядката е разбрала, че е голяма тежест чак по-късно...бих очаквал, да го намерят задушен с възглавница. ПП За по-лесно пишете я извършителя от първи епизод - и на 100 годишното убийство и на семейната двойка. Тя е и дилърът на серсеминът от втори. Може да се каже, че е местният проф. Мориарти. Освен това е безсмъртна, а бабката най-вероятно и е пра-пра внучка. (Мотивът тогава става - донякъде милост, донякъде да изтезава пра-пра-пра внучка си с грижи за изкукал дедик.)
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sakurakosan (есен 2015) Публикувано на: Пет Окт 23, 2015 4:20 pm |
|
velush |
|
|
|
Всъщност ти нещо ЕМО-сваш. Аз съм си абсолютно спокоен, иначе нямаше да си губя времето тук. Има разлика между онези слабоумни боклуци и този слабоумен боклук тук. Онези ме кефят да ги подигравам, а по този тук трябва да измислям още по-слабоумни алтернативин сюжети, за да ми е кеф да го подигравам. От друга страна, взимаш заглавието достатъчно навътре, та да те дразни обичайната ми шизофрения, въпреки че въобще не би трябва да ти влияе на впечатленията от анимето. Това не е признак на далновидност. Можеше прекрасно да предвидиш, че точно такива простотии ще пиша. Най-лесното е просто да не ми обръщаш внимание. От трета страна, може би ми завиждаш, че следя по-тъпи неща, иначе защо да те впечатлява този факт? PS My AL in MAL is shittier than yours and there is nothing you can do about it!
Последна промяна velush на Сря Окт 28, 2015 10:05 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sakurakosan (есен 2015) Публикувано на: Сря Окт 28, 2015 3:22 am |
Воркан |
|
|
|
Няма достатъчно фенсървис, а не е нещо дето ще гледам след края на сезона. Дроп.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sakurakosan (есен 2015) Публикувано на: Чет Окт 29, 2015 11:13 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
К'ва пък ще е аджеба тая картина, че всички в родата да умират я от цироза, я от белодробна недостатъчност? Антракс ли е сложил в боите? Живак? При това трябва да е доста сексистки патоген, след като само мъжете пукат.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sakurakosan (есен 2015) Публикувано на: Чет Ное 12, 2015 11:06 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Интересни факти представя Sakurako-san всеки епизод, но неадекватността на героите продължава да набира скорост с пълна сила. Този епизод дори не беше толкова загадъчна мистерията. Зарязано писмо с пръстен вътре, big deal. Но пък за пореден път се убеждавам колко силно е насадено самоубийството като част от mindset-a и културата на тези хора, след като всяко писмо се тълкува като suicide note
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|