Дата и час: Съб Фев 22, 2025 4:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 7:11 pm 
Аватар

Ми незнам дали е гаф ма веднъж като бях болен и се връщах от лекаря с автобуса,някав странен чичко(май поян) кат седна до мен да ми обяснява как требело разбийш ли да се учи,как той би лмн на ти с тоз руския език.за некви случки,аз съм затворен към прозореца с парапед пред мен,няма измъкване :( а съм и болен ме боли глава :( и тоя пиян не обръща внимание на нищо... :(
Остана ми белег за цял живот д**а.... :x xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 8:08 pm 
Аватар

Wind_Falcon и аз така :) ама беше по различно заштото тоя дядка един такъв 70 годишен ... то брадата му беше жълта от уиски сигурно нз ... и аз и едни приятели си седим и тоя почва да псува и да ни плюе докато псува =)) та и ние почнахме да го ебаваме ама след като се преместихме ... а пък един път една бабичка започна да говори на момичетата с които бях за някакви курви и тн та се спукахме :lol: нямам думи ... а иначе често се возех с един дядка (пътувам с 42 .. от банкя сум) та и тоя винаги почваше да крещи и да псува всичко наред (евалата чиче ) =)) =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 8:11 pm 
Аватар

Един път се качваме в трамвая с една съученичка и си говорехме глупости за даскало. Бяхме седнали, но аз станах, за да седне друг човек, по-възрастен от мен. И си седя права при приятелка и си говорим за оценки. И една баба по едно време идва и казва 'А ще имате 2 по възпитание, защото не станахте, за да седне по-възрастен човек!' И си представе реакцията wtf от мен :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 8:24 pm 
Аватар

щото е искала и на нея да станете :idea: много се дразня на бабки дето си мислят че местата в транспорта им се полагат задължително по право щом има седнал млад човек там.

Иначе номера с лепването и запотяването на прозореца с цел да те подмине контролата и аз съм го правил - действа ;)

А мои гафове нямам много, освен че веднъж не можах да се хвана за тръбата на тавана и трамвая беше с отворени врати на спирката и като залитнах със засилка се приземих върху една лелка с ръка на деколтето и :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 8:29 pm 
Аватар

kelly написа:
ми нз къв му беше проблема на тоя дядка ма аз си бях вече седнала и тоя трагна да сяда върху мен добре че иам бързи рефлекси и се измъкнах невредима :o

еми тактика - безцеремонно завземане на място. трабвало е да си останеш и да сложиш в скута си нещо твърдо :twisted: да му видим реакцията тогава :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 9:29 pm 
Аватар

... разговор м/у мен и контрола :
Контролата: Вашето билетче?
Аз: Моето биелтче?
К: Да вашето билетче или сте с карта?
А: Ааа аз нямам карта.
К: Значи билетче.
А: Моето билетче?
К: Да вашето билетче!
А: Ама моето?
К: Да вашето само за това ли можете да говорите!!!
А: Аааа не мога за много неща, гледал ли си Fullmetal Alchemist братле? Ааа Ед цепи от всякъде...
К: Какво за какво ми говориш??
А: Аааа ето я и моята спирка, аидя чао ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 9:42 pm 
Аватар

limon4elo написа:
Случки много, това ми е основното средство за придвижване. Като бях ученичка и само аз като момиче пътувах с една тумба много шумни и ЕДРИ съученици, които най-обичаха да застават най-отзад на трамвая и той като набере скорост, онези почваха да прожинират и така се друсаше всичко, че чак на първата седалка се усещаше при ватмана. Същите тези правеха и други простотии, от които да те е срам че си с тях. Като например като дойдеше контрола, единия почваше супер флегматично да си пребърква всяко джобче и ципче на дрехите и раницата и къде що има отваряше и разглеждаше къде ли му е картата. Естествено много добре знаеше, но буквално 10-15 мин. контрольора го чакаше, след като му го направи няколко пъти онзи взе да го отминава с думите "А, ти имаш, аз теб те знам". Случвало ми се е също да ни правят забележки, че сме много шумни, пък ние само си говорим или обсъждаме някое анименце или манга :lol:

За вкиснатото зеле съм съгласна. Хора, когато се возитев трамвай 22 задължително с противогаз, особено когато е от крясна поляна....в 72 положението също е плачевно. :(

Deja vu : )
Само дето аз като съм с приятели и това със скачането в края на трамвая го правим, само когато е спрял. Инак ни е страх да не дерайлира :П
Междувпрочем и аз познавам един човек дето го прави тоя номер с картИТЕ на контрольорите - та от работата всеки месец ни дават по една карта за градския транспорт и с времето се натрупват и сега си носи във всеки джоб по една карта и показва всяка една от тях, като винаги последно показва, тази която е за съответния месец ;ППП

В 22 и 72 съм пътувал много често и все пак миризмата не може да се сравнява от това, с което човек може да се сблъска в БДЖ - там циганите май са си събували обувките по време на пътуванията :П

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 11:31 pm 
Аватар

Последните години често ми се случва да пътувам с БДЖ и внимателно си подбирам мястото! В повечето случаи с експреса към Пловдив е готино и чистичко и спретнато. Тия новите влакчета на къси разстояния също са ОК, с климатик и други подобни екстри, да вземат да ги пуснат до Варна, Бургас, ма не им било рентабилно, затова на близко с тях. НО миналата година влакът който идваше от Бургас и с който пътувах не веднъж през годината (да не кажа няколко пъти в месеца) беше - да се чудиш кое е по-добре, да седнеш и после да трябва да се обезпаразитяваш или да седиш прав (дори дане се подпираш) до София! Но въпреки това пазя мили спомени от детството от пътуването с влакчетата :lol:

Like a diamond in the sky.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 9:40 pm 
Аватар

случвало ми се е да се заблея и да си пропусна спирката, при това единия път беше в събота, внякъв кучи студ, а това не е най-доброто време да ходиш пеш спирката между Обеля и Надежда

ммм, и веднъж си се бях разчекнал на една седалка и си четях някаква книга, при което се качва някакъв дядка/контрол и ми вика "Момченце, ти с билет ли си или с карта"
аз му отговарям "Ъъъ, не" и той "Ами тогава какво си ми се разположил като директор, я слизай веднага с мене на спирката"
като спря трамвая той си слезна и изобщо не се обърна назад, аз си останах на мястото

иначе това да се правиш на дебил ще го пробвам, звучи яко

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 11:48 pm 
Аватар

...

Последна промяна Yumi-chan на Сря Ное 04, 2015 11:49 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 10:15 pm 
Аватар

Мииии веднъж една "ромка" беше се качила в автобуса и ЯВНО беше излъгала кондукторката че има карта ... След което нещеш ли се качи контролът.Поиска и картата и таз каза че няма, при което контролът и поиска 3 лв като "нередовен пътник" :mrgreen: И тая кат почна : "Нямам бе братчето ми,ей ся ще слезна на следващата спирка бе" =)) И изведнъж някаф се провикна : "Аааа сваляй златните обици и ги давай " Голем смех беше :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

daijoubu
GEEMU nara mata sagasebaii
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 10:25 pm 
Аватар

Е днеска съвсем "случайно" изкъртихме една двойна седалка точно преди да цъфне контролата и като се обърна и си тръгна да слиза го целихме с билетчета :lol:

А седалката стана без да искаме.Се пак и ние се возиме в тея пробити рейсове :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 10:44 pm 
Аватар

Ами , гафове , гафове, по-скоро разните там забавни , понякога никак забавни случки :

Ми да започнем с нещо,което никога няма да забравя..ама никога..общо взто най-ужасната воня,която някога съм усещал. Пътъваме си с един фр в 11катаи седим до задната врата обърнати назад, абе едно стъкло ни дели от вратата(от тези най-новите автобуси е). Седим си , лафим си и поендо време се качва един и всичко замлъква, беше някакъв циганин дето ам атака вонешеее, значи поне месец не се беше къпал, да не говорим че беше пиян и мирисът на алкохол никак, ама никак не беше лек..яко цепеше главата и нямам предвид неговата.. и тук идва най-лошата част.. бас ловя че този се беше насрал в гащите.... ...няколко пъти! Ужасно, просто човек като погледне с насълзените си очи,забелязва че всички хора до средата на автобуса не можеха да дишат, а съм и почти сигурен,че са го усещали и в началото на автобуса.. абее фрапиращо!!! Всички бяхме потънали в молби той да слезе на следващата спирка, но НЕ! Пътува 2 спирки!!! .. а мен ме делеше едно стъкло от него.. леле заболя ме главата само като си го спомних..

Така де , за друг тип неща.. мии с контрольорите.. мии доста пъти съм имал срещи с тях, мм в повечето случаи се оправам освен последният път , когато си мислех че картата ми още важи,но беше изтекла с 2 дена.. и тя ми я взе , сложи си я във вътрешния джоб и каза - Слизай!! Та тогава щях да се изям от яд,че й я бях дал!!! Много бързах помня... ..и след това на връщане пеех в автобусите: "А всички контрольори на сапун ,але , АЛЕЕЕЕ!!

Така де не се сещам за разни други точно сега ако се сетя ,може и да добава :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 11:02 pm 
Аватар

еми един път с една френдка отиваме кам нас и се ка4ваме в 7ца трамвай( :mrgreen: ) и понеже бе6е по обяд - бе6е баси гъ4а, направо няма нясто да ди6а6....и там едно от кръглите - празно :shock: :shock: :shock: ...ама жив 4овек няма, и аз кат газе викам "я, аре там бе, виж, 4е няма никой 8) ".Тръгваме ние на там - лакти, нокти -добрахме се...аз само замръзвам на място :crazy: обръ6там се към моита и и викам "я по-добре не" и си се върнах ме в гъ4а.
А там един миризлив дедка си седи и си се кефи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 11:07 pm 
Аватар

Като го каза това се сетих за една случка:

С едно френдче сме в 76, яко гъчканица и всички все едно са се облегнали на нас.
-Копеле глей са!
Седя аз и го гледам,а той почва да се изчервява от напъване все едно ще се насере.И воала някаде по света се роди ангел!
Брррррррррррррррррффффффф!!!!
Пича се изпърдя като пич!Сигурно и шофиоъра го чу.Гледаш как хората го гледат лошо и се одръпват. а той доволен и си ги гледа нагло.Безценна гледка.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]