|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 19, 2015 10:08 am |
|
velush |
|
|
|
Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider ep. 2 - харесах и втори епизод. Може би най-ценното е, че не се вписва в нито един точен жанр. То и почти нищо не се случва, а почти изпразнените от смисъл диалози ме кефят. До тук изглежда така, че някой е направил аниме (и написал книга), баш като за мен. Добре де, майтапя се, но нямам обяснение защо ме кефи. Просто искам още.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 19, 2015 2:41 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Впрочем именно в диалозите му е силата, поне не са репликите като в 90% от другите анимета. Да не говорим колко окуражително Сайкава насърчи хикикоморитата със силните думи за вътрешна красота и изолацията от света. Гуддо! И втора серия ставаше, предполагам, че вече в трета ще се случи нещо по-съществено, макар че на мен лично засега пейсингът страшно много ме радва, единствено като се появи куклата на Магата, беше малко лейм, но пък, от друга страна, ми напомни за старите ужаси. Е, поне тука нямаме някакви тъпи герои като в Сакурако, което е с идея, но оклепана. Впрочем книгите са цели 10, които са с Мое и Сайкава, и се надявам да видим и някоя друга адаптация с друг случай. То си е направо Шерлок!
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 19, 2015 4:28 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: именно в диалозите му е силата Тъй де и на други места съм споделял, че подобни развлачени дрънкатици ме кефят - Katanagatari, Trava... Не мога да обоснова защо.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 20, 2015 7:56 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Героите ме кефят. Има някаква плънка в тях и следват определен behavioral path, не са там само за украса и колкото да върви историята. Дори понякога ме изненадват с реакциите си.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пет Окт 23, 2015 9:17 am |
|
velush |
|
|
|
Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider ep. 3 - най-накрая разкриха, че основната тема са убийства и загадки около тях. Доста мудно, но за мен няма проблем, защото това шоу ме кефи, дори когато не се случва нищо. Просто ме забавлява идиотското празнодумство на главните герои. Един негатив - "перфектната компютърна система". Не само, че това е абсурдна мисъл , ами и Сайкава-сан е невъзможно да стигне до такъв извод само с гледане и приказки със сис-админ-ката. "Недостъпна за вируси" също е глупаво изхвърляне, защото няма начин системата да не изнася и внася данни периодично от други системи, което значи носител, което значи потенциално вкарване на вируси...а някои от тях може да са написани така, че да се разпространяват независимо от OS-а. Естествено могат да изкарват данни на хартия и да ги вкарват с клавиатура, но малко ме съмнява, а и част от хардуера идва с вграден софтуер. Като казах хардуер, това ме подсети, че щом си пишат собствена OS, значи сами си пишат и драйверите. Да, системата е по-сигурна, но ако има входна точка (поне за данните), значи сами си пишат и осъвременяват своя собствена in house антивирусна програма. Не знам какво правят на този остров (извличат гения на д-р Магата? ), но нужната малка армия от програмисти ми идва твърде голяма инвестиция само за една система. Ако беше голяма корпорация с множество клонове, вече друга работа.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 23, 2015 12:38 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Някакси... 2ри епизод до такава степен ме е отказал, че в момента въпреки, че 3ти седи свален и аз нямам какво да правя, пак не изпитвам желание да го видя... Явно не съм в настроение за смърт и педофилия... дозата и от 2те намираща се по х. манги и доуджиншита е пре-достатъчно, не ми трябва и тука да гледам такива работи... пък и тука даже са по-скучни... Довечера сигурно ще го гледам и 3ти епизод... ей така, колкото да дойде края на заглавието.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пет Окт 23, 2015 8:43 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Това аниме става все по-интригуващо и по-интригуващо. Най-вероятно убиецът засега да е похотливият чичак. Само не разбрах как успяха да надвикат хеликоптера, може би директорът, който прекалено бързо умря и не разбрахме, просто е умеел да чете по устните.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 25, 2015 1:34 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Wind_Falcon написа: вече имам флашбеци от Doubt мангата... ... коя от всичките?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 27, 2015 11:31 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
KoP3Le7o написа: Само не разбрах как успяха да надвикат хеликоптера So much this. Сигурно щеше да вдигне палец и ако го бяха попитали "Ти пе'ерас' ли си?" Възможността директорът да е фейкнал смъртта си колкото да излезе извън подозрение и после да си ги трепа как иска е доста голяма. Хем е бил в хеликоптера и излиза от подозрение (въпреки че сигурно може да контролира remotely системата), хем влачи сестрата във facility-то. Хакнал е системата точно тогава, за да излезе трупа, който е убил няколко дни предварително и е накълцал. После conveniently "умира" в хеликоптера и прекъсва и последната им връзка с външния свят. Или той, или човекът създал OS-то са culprit-a в историята (освен ако това не е един и същи човек, т.е. директора).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|