Тези теория, че Санджи може да е благородник и че вече са го разпознали е доволно достоверна
п.п. както и тази, че ще е нещо глупаво и нелепо
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Тоя самопровъзгласил се син на Белобрадия много ми напомня на фалшивите Сламени шапки от архипелага... Единствената разлика е, че тоя е по-силен и ще ми е още по-приятно, когато Луфи го потроши. Много ми е интересно какви ще са тия хора, живеещи на гърба на слона.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
Санджи може и наистина да знае нещо за революционерите, все пак прекара 2 години с Иванков. Ако по някъв начин са разбрали че е бил в Царството на травеститите... Тенрюбито теорията също изглежда достоверно, но честно казано знаем родителите на много малко от Сламените шапки.
1 Дума - ВЕЛИК П.П Забелязахте ли, че Бялата брада вече няма коса, а е имал + носи само шапка и е на системи и си личеше, че е болен. Предполагам е бил болен от Рак?
Blackbeard Pirates vs Revolutionary army? Ще ми се да се случи, ама е малко рано. А даже и да има някаква битка няма да я видим скоро щото сега Ода ще се фокусира върху Зо арката.
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Чет Окт 08, 2015 2:10 am
DarkElazander
Какво ли е това, което пада от небето към Луфи, не видях в никое от ревютата в ютюб или дискусиите по форуми коментари. Само аз ли си мисля, че това е Каидо отново?
Публикувано на: Чет Окт 08, 2015 11:39 am
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Oh, and let's just take these two curious scenarios out of context for a minute:
- Dragon asks Koala if Robin is doing well - Robin blushes violently upon seeing a Dragon
Oda doesn't believe in coincidence ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ще умра
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Нед Окт 18, 2015 12:26 am
FirePenguin
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения