|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пет Юни 12, 2015 12:09 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Уха! Маймуната-титан взе така някакси, изведнъжким да ми става симпатичен...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Окт 10, 2015 9:17 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
То в последните глави е много бавно действието и като цяло е предвидимо Все пак тази арка се очертава да е една от най-интересните.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Авг 15, 2016 3:00 am |
poker |
|
|
|
Абе хора един въпрос - досега всичко винаги е ставало зад стените, когато най-накрая разкрият "истината" от това мазе, мислите ли, че ще отидат в оня град ли беше, който е извън стените (откъдето идват Ани, Рейнър, Маймуната и другите) Не съм чел всички чаптъри, защото от време на време ми е писвало, но знам, че са го споменавали това място.. нали все още не са ходили там? Надявам се когато всичко това се изясни с мазето най-накрая да видим що е това място..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Сря Авг 17, 2016 6:07 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Не са ходили още там. Драмата в последните глави ми дойде в повече и като цяло излишна. Знам, че иска цялата ситуация да изглежда страшно безнадеждна, но прекали. Пък и така се разтяга действието и почти нищо не се случва. Имам чувството, че в мазето няма да открият пълни отговори, а по-скоро някакви фрагменти. 6iblio написа: Малко в повече дойде драмата, ама то не може всеки чаптър да е екшън или кулминация. Най-сетне се отърваха от единия от двамата предателя. Макар че вече очаквам, че ще се окаже, че и титаните всъщност не са толкова лоши, и ще има някакъв plot twist... Дано Армин да не е същия ревльо и да покаже повече решителност и твърдост, както в битката с титана. Надявам се най-сетне в другия чаптър да видим какво има мазето, а не половината страници да са как пълзят и си приказват празни приказки... И аз така започвам да си мисля. Яд ме е, че Рейнер пак оцеля
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пет Сеп 09, 2016 8:49 pm |
Титаните на атака |
|
|
|
Глава 85 - думи нямам. Вчера станаха 7 години от като върви тази манга и заветният момент дойде - добрахме се до това мазе. Сега, вярно, разкритието не беше нещо зашеметяващо само по себе си(отново отговори съвсем малко и постави купища въпроси), но действието което доведе до него беше. Пък и нямаше как да се набута всичко в толкова малък брой страници. От кошмарът на Армин(злокбността на КТ=110%), през трудното му, но необичайно бързо приемане на положението му от сега нататък на човек с огромна отговорност, през сърцеспиращия момент на неподхождащия ключ и до сладкия еремика миг на отваряне на книгата. Ууу-ха! Очаквам следващата глава да е тази с отговорите и тази, която ще завърши със скок във времето. Просто не виждам какъв ход има, която и да е от страните, освен да изчакат и да се възстановят.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|