|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Термини и Бързи въпроси - бърза редакция Публикувано на: Съб Окт 10, 2015 3:21 pm |
|
velush |
|
|
|
FREEZELORD Цитат: наблюдавайки го внимателно, успява да пресъздаде техниката му до най-малкия детайл Викаш, че индустриалният шпионаж и плагиатството не са кражба...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Термини и Бързи въпроси - бърза редакция Публикувано на: Съб Окт 10, 2015 5:02 pm |
|
v3nk0y |
|
|
Регистриран на: Пон Май 28, 2012 6:41 am Мнения: 775 Местоположение: Earth
|
От това, което прочетох в wikipedia за Sevens, мога да ти кажа, че това не е Сварка. Сварката не се играе с всички карти. Само от седмици нагоре. И в нея целта не е да останеш без карти, а да имаш най-много точки, за да спечелиш. Или да блъфираш на копеле и да се молиш другия да се хвърли. Та, тази игра прилича повече на Война, където трябва да останеш без карти. Но във Война не става дума за никакви седмици. Не съм срещал подобна игра на карти иначе. Възможно е да не е много или пък изобщо да не е разпространена в България. Ето информация за Сварата или Сварката, както аз си я знам -> Wikipedia. Хвърлих едно бързо око на обясненията и ми изглеждат точни. Открих и малко информация за Война -> LINK. И тя се играе с 32 карти, а не с 52, както Sevens.
_________________ Mai waifu is better than your waifu Korra a bess uh-vatar!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Термини и Бързи въпроси - бърза редакция Публикувано на: Сря Ное 04, 2015 6:43 am |
|
NightWing |
|
|
|
Момчета, някой да се е сблъсквал с това в utorrent: Въпросният торент файл, който искам да направя е на папка с размер 23ГБ, не знам защо почна да ми прави проблем, преди съм правил торент файлове на папки с над 100ГБ... При създаването на торент файла "Размер на частта"/"Piece size" ми е на "автоматично". Виках си да не съм направил някакво грешно миксване, но уви, просто не иска да направи торент файлове на папки с над 15ГБ... Ако някой си има на идея как да го оправя, да драсне. Ще ме извините, че не е за титри.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Термини и Бързи въпроси - бърза редакция Публикувано на: Сря Ное 04, 2015 11:48 am |
|
velush |
|
|
|
Отваряш Computer и в списъка с Hard Disk Drives намираш този, чиято икона включва и логото на Windows. (Подозирам, че е C:) Гледаш, колко е Free Space. Обаче колко кеш ще се опита да вземе торент клиента (колко трябва да е свободно + мястото от което има нужда ОС), вече не знам. Евентуално друг път си успявал, защото системният (C: ?) е бил по-свободен.
В uTorrent Options -> Preferences -> Directories може би със задаването на конкретно място за торента (на друг по-свободен диск/дял), ще премести мястото за кеширане...а може би не. Не съм пробвал никога. Може да google-ьосаш проблема за по-точни отговори от моите условни.
Ако ползваш друга ОС вече пък хич не знам.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Термини и Бързи въпроси - бърза редакция Публикувано на: Сря Ное 04, 2015 12:00 pm |
|
NightWing |
|
|
|
.......... Случвало се е на няколко пъти да си патя от вируси и през последните 2 преинстала съм слагал над 100ГБ в C-то. Сега има 106ГБ свободни. П.П. Хубаво, че папката беше на външния диск, та го включих към другия лаптоп и там не даде проблем - но все пак ако някой има решение да каже, не искам пак да го преинсталирам, но явно май ще трябва...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Термини и Бързи въпроси - бърза редакция Публикувано на: Сря Ное 04, 2015 1:08 pm |
|
velush |
|
|
|
И викаш нямаш други програми, които да гълтат от системния диск? Знам ли...в този момент да си разархивирал нещо голямо, или да има mount-нат някакъв виртуален диск, сървър с база данни? Евентуално някакво хакерче, да ти граби от ресурсите? (Тогава ще троянското приложение, ще те лъже за свободните ресурси.)
Ако 106 GB настина са свободни, значи uTorrent се опитва да кешира на 74 GB (поне временно).
Последна промяна velush на Сря Ное 04, 2015 1:14 pm, променена общо 1 път
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Термини и Бързи въпроси - бърза редакция Публикувано на: Сря Ное 04, 2015 1:13 pm |
|
NightWing |
|
|
|
Ми, не че имам някакви програми. Като цяло тези дето ги използвам са Utorrent, Curse Voice, Skype, SW, Lightshot, MediaInfo. Други програми - йок. Ами, има нещо със сигурност, след като ми излезе тази грешка, от 94ГБ в C-то, се дигна на 106ГБ.
Ами, май се е видяло, че тези дни ще го мина (преинсталирам).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|