|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Utawarerumono Публикувано на: Съб Юни 06, 2015 10:14 pm |
|
krish |
|
|
|
Уоу, това е неочаквано, но като гледам нищо общо с първи сезон и по-добре, че е така. Дано бъде интересно като първата част,
|
|
|
Заглавие: Re: Utawarerumono Публикувано на: Вто Окт 06, 2015 11:40 am |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
И аз бях изненадан. Нямам никаква представа от франчайза, но този първи епизод ми хареса. Много отпускащо. Подозирам, че главният е попаднал там от нашето съвремие, а-у. Пак, никога не съм гледал нищо от франчайза. Намирисва ми на уютен романс с малко история и "MC осъвременява стопанството на селото"-тропа. А-ла-Maoyuu Maou Yuusha.
|
|
|
Заглавие: Re: Utawarerumono Публикувано на: Вто Окт 06, 2015 11:43 am |
|
velush |
|
|
|
Споко, ако си държат на корените, както е отпускащо и приятно, накрая ще стане супер-депресарско и всички протагонисти ще се гътнат.
Последна промяна velush на Вто Окт 06, 2015 12:23 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Utawarerumono Публикувано на: Пон Окт 12, 2015 10:54 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Не съм гледала първото, ама това има потенциал и на фона на другите простотии в този сезон си е глътка свеж въздух. Дори котешките уши и опашки и uselessness-ът на Haku не ме дразнят. Ragnos написа: Какво щастие, телевизорът ми е ЛГ. Па моят е самсунг, явно сме чукнали джакпота.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|