|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 12:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Comet Lucifer (Есен 2015) Публикувано на: Нед Окт 04, 2015 8:18 pm |
|
faye |
|
|
|
Comet LuciferЖанрове:Romance, Fantasy, Adventure, Mecha Тип:ТВ серии AniDB/ ANNOn the planet Gift there are precious crystals called Giftjium buried in the earth. A young man named Sougo Amagi lives in Garden Indigo, a prosperous mining town. Sougo, whose hobby is collecting rare crystals, one day becomes involved in a dispute between classmates Kaon, Roman and Otto. He wanders deep into the ruins of a mine and discovers an underground lake. There, he meets a mysterious girl named Felia with blue hair and red eyes. Who is this girl, and what will their meeting bring? ------------ Освен Норагами, само това успя да ми привлече вниманието. Ех, носталгия... От колко време не са правили такива романсчета? Erementar Gerad, The Third, Scrapped Princess, The Sacred Blacksmith... т.е. фентази, приключенско аниме без ечи и с акцент на романса + куп шонен клишета. Дано да не си разваля впечатлението до тук. ПП: Всъщност я имаше Чайката, ама там героите ми бяха дотолкова безразлични, че не го броя -.-
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Comet Lucifer (Есен 2015) Публикувано на: Нед Окт 04, 2015 9:53 pm |
Воркан |
|
|
|
Не Рагбосе... Даваш на Мала ми и гледаш качественото тоя сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Comet Lucifer (Есен 2015) Публикувано на: Нед Окт 04, 2015 10:17 pm |
Воркан |
|
|
|
На профила ми и от там на MAL
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Comet Lucifer (Есен 2015) Публикувано на: Нед Окт 04, 2015 10:56 pm |
Воркан |
|
|
|
Само качественото гледаме. Вероятно от тея дето гледам до края на сезона ще останат 1-2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Comet Lucifer (Есен 2015) Публикувано на: Пон Окт 05, 2015 10:23 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Ragnos написа: Давам на кво? И на мен ми прозвуча все едно иска да му пуснеш пари в касичката. Това цомет луцифер е някаква приятна шаренийка. Кефят ме псевдо-футуристичния сеттинг и замисъла. И веждите на белокосата От друга страна разговорите между героите са толкова braindead, че ако се заслушаш може да се наложи после да ходиш на лоботомия.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 08, 2015 12:45 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Първи епизод - стандартен Което на мен си ми харесва, дано продължат по някои от пътищата дето ми харесват as well
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|