|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Rokka no Yuusha (лято 2015) Публикувано на: Пон Сеп 21, 2015 9:38 am |
|
faye |
|
|
|
Който не е бил чел спойлери и е познал, че е Нашетания го признавам Добре беше, ама много го разтеглиха, а анимацията имаше доста спадове
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rokka no Yuusha (лято 2015) Публикувано на: Пон Сеп 21, 2015 3:40 pm |
|
Llabroe |
|
|
|
faye написа: Който не е бил чел спойлери и е познал, че е Нашетания го признавам И аз не чета спойлери, но току-що си спойлнах...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rokka no Yuusha (лято 2015) Публикувано на: Вто Сеп 22, 2015 1:53 pm |
|
velush |
|
|
|
Rokka no Yuusha ep. 12 - продължавам да си мисля, че 'нашя 'идиот е седмият, но толкова си го е самовнушил, че си оглежда фалшивия знак, следейки за животите на останалите... Иначе според очакванията (от средата на сезона), краят беше малоумен и не особено обещаващ са евентуалния следващ.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rokka no Yuusha (лято 2015) Публикувано на: Вто Сеп 22, 2015 6:47 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
velush написа: продължавам да си мисля, че 'нашя 'идиот е седмият, но толкова си го е самовнушил, че си оглежда фалшивия знак, следейки за животите на останалите... Абсолютно същото си помислих, докато гледах последния епизод. На бас, че Нашетания му е осигурила фалшивия печат, като се ръкуваше с него в килията още в първи епизод. Като цяло - доста приказки, но не ми беше скучно. Определено имаше намигвания към Агата Кристи. Бих гледал втори сезон, ако има такъв.
|
|
|
Заглавие: Re: Rokka no Yuusha (лято 2015) Публикувано на: Вто Сеп 29, 2015 5:43 pm |
|
Yuzuru |
|
|
|
Лол, аз най-малко очаквах Нашетания е да е седмата През цялото време си мислих, че е Мойра :/ Като цяло пак ми е подозрителна де. Hans is love, Hans is live! А тази последната която се появи хич не ме кефи но ще видим как ще е нататък, ако го продължат де.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|