Еми тя не можеше да го преживее, ама много късно се осъзна. Къде и беше главата като спа с него..
Както и да е. Почти съм сигурна че ще го извъртят ката че няма да са брат и сестра, така че няма за какво да се косим ^^ ~ *вдига флаг на който пише "Надеждата умира последна"* xD
Edit: Прочетох яяяя, най-накрая xD. Хубав край имаше. Трябваше да добавят повече от naked prince-а, но и това което имаше не беше никак малко. Доволна съм. Шоужо, като шоужо само дето го чаках повече от обикновенно xD. Е поне си ги изчетох на веднъж към края трите вол.
На мене много,ама много ми хареса ... добра идея,много забъркано...най-ми хареса,че винаги иаше движение и смешните моменти трябва да присъстват....много ме изкефииии лелел уникалното е хахах :Р
Публикувано на: Съб Май 08, 2010 10:55 am
EveneshBL
Регистриран на: Пет Май 07, 2010 10:15 pm Мнения: 133 Местоположение: A-M-V.org
Мангата определено радва! И комедията, и сериозните части бяха много добре Както каза Almateria, ако имаше повече nekkid prince щеше да бъде екстра xDDD
_________________ I'm a little teapot Short and stout Here is my handle Here is my spout.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 57 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения