|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shokugeki no Souma Публикувано на: Пет Авг 28, 2015 11:42 pm |
Hajutze |
|
|
|
До къде докарва да нямаш търпение Благодаря за source-a, ма ше изчакам, просто защото не съм достатъчно добър в пъзелите, че да наредя кое къде отива (въпреки че обикновено номерират балончетата и етс.)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shokugeki no Souma Публикувано на: Нед Сеп 06, 2015 12:46 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Честно казано, историята с тоя фестивал ми е малко скучна, ама тая случка в "бутката" на Ерина ми е много интересна и нямам търпение за следващата глава. Физиономията на бащата в последния панел от последната страница на глава 133 много ми хареса. Нещо ми подсказва, че ще разпознае Сома (сигурно познава Джоичиро), а пък Сома пак ще направи нещо неочаквано и... Абе, просто нямам търпение за следващата глава!
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shokugeki no Souma Публикувано на: Нед Сеп 06, 2015 1:26 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
VastoLorde96 написа: Абе, просто нямам търпение за следващата глава! Много точно казано . Ясно е, че Сома пак ще забърка нещо и то този път май ще защитава Ерина или почти. Баща и е връх на снобизма. Колко ли комплекси се налага да избива, щот мога да се обзаложа, че у Франсето са му разказали играта. Със сигурност не се е разбирал със Сайба Джоичиро, но дали ще разпознае Сома като негов син...не съм сигурна. На най-добрият му приятел му отне известно време, а този от раз, ами ще видим. Възможно е обаче именно той да е причината за напускането на бащата на Сома на времето
Последна промяна popcorn girl на Нед Сеп 06, 2015 2:31 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Shokugeki no Souma Публикувано на: Нед Сеп 06, 2015 1:36 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Абе, не знам, в погледа му (тая тЕмница...) си личеше, че нещо го е подразнило. Може и да е просто защото Сома прекъсна "представлението" му, ама другата ми теория е по-интересна.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shokugeki no Souma Публикувано на: Нед Сеп 06, 2015 8:12 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Панелът, с таткото зад Ерина - И Арато и Ерина видяха надежда в Сома. Ще им върне спокойствието и те няма да сервират на бащата, който на края на главата ще се сети кой е Сома или поне ще му се стори познат. Или пък ще се сети от раз и ще има wutfaces. Или пък изобщо няма да се сети, ще каже на дъщеря си, че яденето ѝ не е за такива като Сома, малък спор, след което Сома дава житейски съвети на Ерина. Да видим.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shokugeki no Souma Публикувано на: Чет Сеп 17, 2015 4:59 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Какво ли е общото между дядото на Ерина и Джоичиро? Нямам търпение за другия чап . Иначе е ясно, че единственият начин да се промени ситуацията е да се сменят елитните десет, или поне шестимата гласували за промяната. Чака ни битка, не битки. Само дето не се сещам по какъв начин Сома ще ги убеди елитните да приемат. Няма да е сам, вероятно и другите от общежитието ще участват. Другите вероятни от нашия лагер са Алдини, Хисако, братчедката на Ерина и "секретарят", може би Хаяма, имитаторът, Икуми, Ишики и вероятно съперника на Сома от фестивала (оня с фибичките)... Абе,май предстои ако не кулминацията то поне доста интересни чапове
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|