Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:07 am

Страница 5 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock]
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2012 9:36 pm 
Аватар

Нали?
Обаче инструменталите им са добри-и как иначе?
Оказа се и че Швайн са ми голяма слабост, не че Кониецко не е готин и сам по себе си (а за Уотс и наш'те хора ясно), обаче заедно наистина им се получава. личи си обаче кога един проект е временен, за тях това явно е било глътка въздух- радвам се че въобще са се събрали, щеше ми се да са записали нещо повече, но няма какво да се направи.
И хайде малко визуализация, спирам да философствам.

Част от Pig- Buck-tick-Kmfdm комбото, Уотс и Сакурай,в момент, когато нямат много много какво да правят явно .
Изображение
И две гифчета на Имаи. (Защото мога, и защото: научих се да го уважавам като музикант, но на сцена е откровено казано едно от най-смешните неща, които съм виждала някога. :D
Изображение

Изображение

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 3:03 am 
Аватар

Ооо, че Имаи е ИДЕИ-лист и музикант, спор няма:))) Просто е мнооого кофти вокал, откъдето и да го погледнеш:) В Ai no wakusei Сакурайката прави нещата да ТРЕЩЯТ сам по себе си, общо взето:) Хисаши го няма този глас и това внушение. Има жестоките еквилибристики на свирене на китара/прехвърляне на ефекти/оформяне на парчето/нагласяне В КРАЧКА на нещата, което изобщо не е малко, ама хич... ТОЙ ги прави всичките "атмосферни" неща по концертите на б-т и ТОЙ мисли много повече от всички други. НО - не може да пее :o Тъжно, но факт :( Все звучи като злобен настъпен йоркширски териер... Радвам се наистина това толкова идейно същество да направи солов проект с вокал в свое лице, ама резултатът е все гаден. ОСОБЕНО на фона на Buck-Tick и вокалите на Сакураи... Просто базата за намиране/сравнение става много тъжна и печална :?

Ако искам нещо, то е още Schvein, още Buck-Tick и още Ai no Wakusei:) Но Lucy... ще пропусна :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2012 7:50 am 
Аватар

http://marysue-complex.tumblr.com/post/31390164861/buck-tick-yasou-warning-spoiler-from-the-new
:peace:

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 13, 2012 10:22 am 
Аватар

Ооо, мерси за прясното парче:) Малко разчитат пак на характерния си черен кабаретен хумор, ама имам някакво чувство, че аблумът ще е шарен откъм звучене и че ще има предостатъчно различни по стил песни;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 11:34 pm 
Аватар

И с доста закъснение: албумът си го отнесе доста от някои хора, макар сам по себе си да е невероятен.Може би защото очакванията са на космическо ниво.
За себе си мога да кажа-харесва ми, слушам си го, не мога да се накефя и на Parade II, макар като цяло да не съм твърде голям фен на кавъри. ( D'ERLANGER пак избиха рибата, ей :D )
Една от многото причини да обичам групата е, че покрай и заради тях прослушах толкова много друга стойностна музика.
Не особено обективно казано, но пък какво да се прави.
На рождения ден на наш' ании е било толкова страхотно, че място не мога да си намеря, само като си помисля- Auto-mod(с Genet, Selia и още куп образи и скици) , Loopus, Der Zibet, Toll and the blue sky...сладка работа, откъдето и да го погледнеш. Не всеки ден се навършват 50.
От самото събиране, на една сцена Исай и компания от Der Zibet,Loopus,с барабанист не друг, а Тол:
Изображение

И за да не бъдат само приказки, ето нещо и за душата, както се казва.
Изображение

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 11:01 pm 
Аватар

Юхуу, мерси че ми напомни, че моят мързелив начин да следя излизането на нов албум е да надзъртам от време на време в уикипедия-профила на бандата да видя дискографията:) Сега си го слушам за сефте албума. Впрочем колкото и да е странно не намерих линк за любимия ми директен сървър mediafire и си го дръпнах от РуТракер пак. Така че ако си набарала удобен директен линк - сподели за не-търсещите;) И мерси за гифа "за душата" :kicking:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 6:08 pm 
Аватар

Съжалявам, съжалявам, не се усетих! :blush:

Все пак се порових сега, и намерих нещо. Оттук не съм сваляла, така че не знам дали всичко му е наред обаче.

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 9:10 pm 
Аватар

Хуу де, като съм го дръпнала вече, що да не го метна в бгшеър... Ето линкче http://www.bgshare.com/485392/[2012.09.19] Yume Miru Uchuu.rar ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 17, 2015 5:59 pm 
Аватар

Мисля, че е нездравословно тихичко тук ;)

Някакви отзиви за новия ''нов албум''?

И съвсем съвсем оффтопик, но съм ужасно щастлива, а няма с кого да споделя това щастие. Благодарение на усилено ровене из таобао, CD Japan и (отчасти на) очевидно закъсала душица някъде из Хонг Конг, се сдобих с не един, а с 13 диска на групата. Включително ама наистина стари неща! Не мога да си намеря място, от една страна, не смея да отворя новичките, за да не се надраскат, унищожат, разпаднат при допира до въздух...от друга страна, те албумите ако не се слушат са си просто бая скъпи подложки за кафе. Та, докато се преборя с тази си дилема въртя Hurry up mode ('щото е на старо) и търся да си допълня колекцията. :wow:

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 18, 2015 2:26 pm 
Аватар

Просто темата в eastern spirit е мноооого по-активна, та там кибича;) Тая тук я позанемарих, щото и без това никой не писка за подновяване на линкове или нещо... За албума - освен да си копна мнението от другия форум:)

Албумът премина успешно изпитанието на времето (а тоест слушане до втръсване) и го одобрявам:) Всички парчета ме кефят, две са ми малко по-скучни само. "Да-да"-то ме изненада доста, определено са се постарали да излязат малко извън утвърдените си навици:)

Тия са безсмъртни, не е реално да нямат кофти албум досега над четвърт век...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5