|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Jitsu Wa Watashi Wa (лято 2015) Публикувано на: Сря Юли 08, 2015 10:51 am |
|
velush |
|
|
|
Заглавие:Jitsu wa Watashi wa | 実は私は Тип: ТВ Излъчване: 07.07.2015 до ? Епизоди: ? Жанр: Fantasy, Comedy, Shounen Производители: TMS Entertainment Web: AniDBРезюме:Kuromine Asahi, who is unable to lie, found out that his crush, Shiragami Youko, is actually a vampire. However, she will be forced to quit school if she is found out, and so he promises to keep her secret. But will he actually be able to keep a secret for once? ---------------------- И моите впечатления: Jitsu wa Watashi wa 01 - елементарна, но приятна комедийка. Силата на заглавието идва най-вече от добрите изпълнения на сеютата. Ще го следя. Може да се каже, че ми е изненадата на сезона, но все пак да видим как ще се развие.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jitsu Wa Watashi Wa (лято 2015) Публикувано на: Сря Юли 08, 2015 2:19 pm |
|
krish |
|
|
|
Доста спокоен ми дойде този първи епизод. В мангата погледите им, като че ли ми се струват по-психарски. Понякога имах чувството, че всеки момент на някой от героите ще му прещрака нещо. Може би, е от арта на мангаката.
|
|
|
Заглавие: Re: Jitsu Wa Watashi Wa (лято 2015) Публикувано на: Сря Юли 15, 2015 9:08 am |
|
velush |
|
|
|
Jitsu wa Watashi wa ep. 2 - продължават с разкриването на важни тайни, които главният герой няма никакъв шанс да устиска . Има забавни сцени, като тази в която инчо-то преследва главния с чук, за да му изтрие спомените.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 22, 2015 10:34 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
velush написа: бе кухо е, ама някак ме разсейва приятно в жегата И OP е някакъв зарибяващ.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jitsu Wa Watashi Wa (лято 2015) Публикувано на: Сря Юли 22, 2015 10:49 am |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
velush написа: Сякаш някой тук би дал пари да аниме...и какво трябва да значи "хнсфлгнфритарднгснлхх"? Щото в Япония хората не забелязват каква ужасна комбинация от изродизъм и синдром на Даун се е събрала на тоя постер и като видят тия слабоумни изражения, веднага ще налетят на блу-реите.
|
|
|
Заглавие: Re: Jitsu Wa Watashi Wa (лято 2015) Публикувано на: Сря Юли 22, 2015 11:01 am |
|
velush |
|
|
|
И кво, не можеше просто да напишеш ритард? How sophisticated of you. Мен пък ме кефят тези идиотски физиономии, те и героите се държат адекватно за тях.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jitsu Wa Watashi Wa (лято 2015) Публикувано на: Сря Юли 29, 2015 9:26 am |
|
velush |
|
|
|
Jitsu wa Watashi wa ep. 4 - това шоу всъщност е съставено от най-тъпите, елементарни и изтъркани гегове в училищната ечи комедия, обаче ме кефи ултиматнивно. Или се прави от големи майстори, които произвеждат от нищото нещо, или толкова ми е скучно всичко останало в сезона, че и на такива глупости се радвам. Може пък да имам нужда точно от такъв вид разтоварване.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jitsu Wa Watashi Wa (лято 2015) Публикувано на: Сря Авг 05, 2015 2:19 pm |
|
velush |
|
|
|
Jitsu wa Watashi wa ep. 5 - продължава да ме разтапя от кеф само с реакциите на героите. Първата част някак ми напомни за Fumoffu. Втората беше най-смешна с това, как Йоко засрами фалшивия вампир. Следващият път - върколак хулиган .
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 08, 2015 3:45 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
velush написа: Следващият път - върколак хулиган . Дето е хем мъжко, хем женско Или поне това очаквам
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|