Дата и час: Съб Фев 22, 2025 4:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 4:15 pm 
Аватар

мен пук ми беше забавно в училище ама сега завурших няма вече :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 4:27 pm 
Аватар

ами аз си харесвам класа и миналия и сегашния и когато тръгвам да завършвам живот и здраве със сигурност ще ми бъде мъчно пък и едни от най-хубавите години са тези които са прекарани в училище
аз лично съм се смяла доста в училище е вярно че се учи ама все пак :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 4:57 pm 
Аватар

oхх спомени :) колко гот ми беше в 12 клас... без грижи само кеф... мамка му обаче такова животно като студента няма :) особенно 2ри семестър 1ва година като претръпнеш след изпити и не ти дреме какви купони стават... :party:

Freedom has a meaning for me, howl with me.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 6:29 pm 
Аватар

офф и аз завърших ... да си призная ми харесваше надаскало остайте
дето трябваше да се учи понякога или по точно накрая на сроковете да
се опраят оценките ам голям кеф си беше ас не помня ден в които
даскалото да не е забава ...в такъв клас съм секи се ша каже или напрай
няква простотия ...Каде ми е класната стая ... във космоса вече лети ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: дано да вляза че да продължи
даскалъка ... но все пак ...слава богу че свършихме .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 6:30 pm 
Аватар

аз също съм супер щастлива, че завърших, вчера ми беше и абитуриенския и просто се свърши с тези мвалки подробности, сега ми остават 3 изпита в даскало ииии почва студенството :mrgreen:
сигурно няма да ми е толкова лесно, ако следвах тук, но пък предизвикателствата винаги са ме изкушавали
но като цяло си мразя класа и се радвам, че няма да ги виждам и дори сълза не бих проляла заради тях, дори имаше голяма ирония, защото тъкмо когато си тръгвахме от хотел България бяха пуснали "Един неразделен клас", а ние се изнесохме преди да прозвучи цялото
какво пък, така завъшрването ми се услажда повече :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 7:01 pm 
Аватар

Аз пък имам още една година и не само че не искам тя да минава, ами и отказвам да говоря на тая тема :( Само като си помисля, че ще трябва да държа първо матура, после изпити за влизане в университет, пък накрая и да се изнеса от нас и да се премстя другаде и направо ми се плаче :( :( :(

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 7:22 pm 
Аватар

Радости, радости, че завършва, а като мине време на човек му става тежко. Ето, винаги си имал една мисъл - училището - че имаш къде да отидеш, с кого да се срещнеш, пък макар и по задължение. Да се видиш с приятели, да се счепкаш с някой, да се видиш на какво ниво си, да изпъкнеш, да се радваш, да ти стане гадно...
Има глупаци, които само правят престоя си в училище по-неприятен. Да не учиш е единият начин да го направиш такъв. За 12 години не е имало повече от 10-12 дни да съм отишъл неподготвен в училище. Пишат ти шестиците и всичко е рай.
Същевременно гледах как сума ти народ си клатеше пишките/циците и друго, освен с белот, пушене и празни разговори, не се занимаваше.
И тук не искам да се проявя като пуритан, а просто да изтъкна, че за всеки училището е уникално изживяване. Общо взето, ако си осигурен материално, няма начин да ти е истински тежко. И рано или късно ще съжаляваме именно за тези години, в които от нас нищо друго не се е искало, освен да си учим уроците - задача, простотата на която рано или късно осъзнаваме.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 8:15 pm 

Аз.... малко от по - различна гледна точка ще ви представя нещата .... Малко за мен и за моя и за моите съученици през тези години :

Здравейте
И аз тази година съм абитурент . :)
Училището свърши за хубаво или за лошо. Честни да си призная училището за мен е както нещо гадно така и нещо хубаво, но така е с повечето неща - те се отнасят към теб , както ти се отнасяш към тях - тоест можеш да си направиш училището както хубаво , така и лошо .
Никога не съм бил близък с съучениците си , но ще ви кажа какво ми даде то .....
Постъпих 7-ми клас в едно варненско СОУ . Защо не някоя елитна гимназия ли ? .... защото не ми стигна бала да вляза в каквато и да е гимназия. Завърших 7-ми клас с успех от рода на 4.10 - много мързеливо дете бях , занимавах се само с компютърни игри по 14 часа на ден и ходех само по компютърни зали ( колко пари съм набутал по тези места .... няма да ви кажа :roll: ) , бях метълче и нямах никакви приятели ( как се казва ? ... emo-kid ? :D ) . Та .. исках да се занимавам с компютри , а това училище предлагаше точно такава паралелка - информатика. Отидох на място където никой не познавах ........
Всъщност се оказа , че съм попаднал на много интересно място , с много интересни хора. Когато започнах да комуникирам с тях и да се сприятелявам се оказа , че има 3-4 момчета , които са спортисти - играеха баскетбол редовно. И така малко по малко си намерих ограничен кръг от приятели за няколко години.
Тогава едно от момчетата започна да се занимава с боди-билдинг ( а аз бях наистина много слабо дете ... бях 170см висок и бях около 45 кг и децата винаги ми са се подигравали , че съм слабичък ... ) и това момче ме въвлече в спорта ......
Спорта ме научи много .... това е и което ме вкара в правия път и стана като мой начин на живот .... Започнах да уча , всъщност станах абсолютен отличник ...... да обръщам повече внимание на себе си .... да тренирам и да ям като хората ......
Когато тези момчета видяха че "подемам" и има шанс за мен ... те започнаха да ме уважават и да ме третират добре - като с равен ...
Та както казах не съм близък с класа си .... и честно казано слабо ме интересува другите ( пият .... пушат ... дори едно хубаво момиче няма ) , но ми е жал за тези момчета , че се разделям с тях.
Та ... какви са тези спортисти в момента ли ? .... Еми завършваме ....
Единия е републикански шампион по боди-билдинг ..... и изкара перфектни резултати на TOEFL + няколко сертификата , които му гарантират успех на запад да учи ...
Втория в момента има ПРЕПЪЛНЕН клуб по Салса във Варна
Другите са преуспяващи спортисти :)
Аз изкарах задоволяващи резултати в няколко универститета .... да се надяваме , че един от тях ще е и Софийския :?
Та на мен и на моите приятели ... това ни деде средното образование .... насока във живота .....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 8:48 pm 
Аватар
Night Bird

за училище и калса ми никога не съм съжалявал и няма да съжалявам!!!
миналата година завърших всички реваха и защо???
намало да се виждате и тн е какво ви пречи ???
и все едно неможе да отидете 1 ден до училище или неможете да си правите срещи на класа айде моляви се :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 11:30 pm 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
Вижте са аз не си мраза класа, а самото даскало (мисля че Dizzy ше ме подкрепи, тъй като и той е подлаган на същите издевателства в същото даскало :!: ). Аз много си обичам класа особенно някои определени хора :) Много ше ми е мъчно за тех, но има телефони има скайпове, се ше се виждаме понякога :) Но ще бъда безкрайно щастлив да напусна веднъж завинаги тва шибано даскало, в което има поне 10 учители които искам собственоръчно да удоша, по най-мъчителен начин :evil: Има 2-3 учителя, за които ще ми е мъчно много, но всичко се превъзмогва в момента когато усетя живота, който винаги съм чакал (дори и да има проблеми и спънки, всичко е преодолимо) :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 9:41 pm 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

ами то на мене ми остават някъде две години до завършването ... от една страна много ми се иска да завърша за да видя какво ще ми се случи по на там в живота , но пък от друга страна за мен в училище винаги е умало купон и като завърша много ще ми липсва всичко ... предполагам след това ще отида в някои университет и ще гледам да съм малко по-далеч от наще за да може малко да си починат от мен както и аз от тях а бе купон си студентския живот .... и аз нямам търпение да го опитам :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2007 7:33 pm 
Аватар

Тази година когато изпращахме 12те класове за малко да се разрева :( не толкова че виждах какво ме очаква догодина колкото заради това че в училище ще стане мн по-тъпо след като си отидат 4-те ми ми слънца заради които идвах с кеф по-рано на училище за да ги видя :(

Може да ми стане тъжно заради атмосферата и защото напускам за винаги това училище колкото и да го псувам но знам че мойте добри фей (3 момичета и 1 момче) който завършиха ще дойдат и с тях ще направим този ден незабравим!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2007 10:30 pm 
Аватар

ITs oveeeeerrrrr
Free beeeeer and whyskey and more and more alcohol

Finally :twisted: :twisted: :twisted:

Еми ся няма да ставам рано, няма я яката съученичка от другия клас - на бала си изкарах идеално(само дето не доидох с цистерната де)
Искам да влезна в Симеоново и вече за нищо няма да ми е мъчно
Мъчно е че изкарах 5 години в оня иконом, а имах толкова други възможности.

always look on the bright side :wink: :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2007 11:23 pm 
Аватар

всеки е отишъл първият учебен ден изпълнен с ентусиазъм и мисли от сорта :
Колко яко почвам училище ,край с децката градина!
После с времето отношението се променя и се почва проклинането.
До 7ми клас вече на всички им е писнало , после малко промяна 5 години придружена с псувни и оплаквания по учебният план и преподавателите.
Всички си мислят :студентския живот си е най-добре
аре да видим до края на 2ри курс кой какво ще говори
стойте си в гимназията ,там си е най-добре
е винаги има варианта да си неамбициран кретенюга и да те приемат в някой пробит университет и да си клатиш краката ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 4:06 am 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
обзе ме неква носталгия и почнах да си гледам темите от изминалите години :)
видях я тая тема и като гледам нещата, които съм искал да станат са станали и някакси се почувствах горд със себе си :) не се случва всеки ден нещо такова :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]