Дата и час: Съб Фев 22, 2025 12:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Спиране на торентите в AnimeS-bg.com
МнениеПубликувано на: Нед Юни 14, 2015 6:44 pm 
Аватар

Хубаво беше преди 4-5 години, когато осъзнах за аниметата и за този тракер/форум.
Е, на всички хубави неща им идва края. На добър път, тракерчо!
Свърши си работата отлично, предоставяйки ми много анименца с български титри! (И английски) :wave:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:57 am 
Аватар
Anime Hunter

skincar написа:
Не искам да изглеждам неблагодарен, но...

Great, now I have to watch The Vampires and Originals shit again, cuz there are no bg subs for the animes...

Айде пак старата песен на нов глас :lol: Не че нещо... но суб групите си остават... и до колкото ми е известно даже предпочитат да качват в маймундата от колкото някъде другаде... Редовно засичам БГ преводи там.... И със сигурен, че каквото е било качено от новите преводи в тракера на анимес е качено и в маймундата, просто защото хората теглят повече от там!

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 11:12 am 
Аватар

Честно казано не виждам разлика като го имаше тракера и сега като го няма освен ,че в някои стари теми има линкове само за там но като си въведеш заглавието в замунда 95% ще ти излезе същото аниме със същите субтитри..То дори във Замунда винаги си е имало повече сиийд отколкото в тоя тракер :D ..Затова не виждам смисъл да се държи тоя тракер то пак късно го затвориха..Но само това не одобрявам както каза един потребител защо не уведомиха хората да кажем месец или поне седмица преди да се затвори напълно тракера а изведнъж го затворихте?

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 1:33 pm 
Аватар

Първо, защото никой не е длъжен.
Второ, нещо си дезинформиран, както всички останали, че е спрян изведнъж. Ама то е ясно, че не си влизал, за да разбереш, че няколко седмици е бил down и си прочел от темата само това, което те интересува :arrow:

Ето какво се е случило: администраторът от известно време следи активността на торент тракера и от да речем година-две, може би повече, си мисли дали да не го спре. В следващия момент тракерът пада за пореден път и администраторът решава, че може би сега е добро време да го спре най-накрая, след като от толкова време издиша. А не го е спрял от нищото ей тъй докато тракерът е бил функционален и в пика на сийда си.

То това е близко до ума, ама много по-лесно е да се плюе и да се хвърля вина на някого.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 4:09 pm 
Аватар

Ее не ся от де ще тегля хентай :hmm:

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 6:10 pm 
Аватар

lovelyangel666 написа:
Първо, защото никой не е длъжен.
Второ, нещо си дезинформиран, както всички останали, че е спрян изведнъж. Ама то е ясно, че не си влизал, за да разбереш, че няколко седмици е бил down и си прочел от темата само това, което те интересува :arrow:

Ето какво се е случило: администраторът от известно време следи активността на торент тракера и от да речем година-две, може би повече, си мисли дали да не го спре. В следващия момент тракерът пада за пореден път и администраторът решава, че може би сега е добро време да го спре най-накрая, след като от толкова време издиша. А не го е спрял от нищото ей тъй докато тракерът е бил функционален и в пика на сийда си.

То това е близко до ума, ама много по-лесно е да се плюе и да се хвърля вина на някого.
Ти нещо сам си противоречиш уж не е бил спрян изведнъж а е паднал изведнъж и тогава е бил спрян обясни ми каква е разликата..Като цяло ми е през оная работа за торент тракера почти нищо не съм свалял от него защото си беше бездарен без сийд няма какво да се лъжим..Ти ако си някой малък чекиджия или те държат на сухо недей си изкарва нервите тука да се заяждаш с хората..И според теб от къде мога да науча повече за спирането му освен от тая тема?Може би трябва да чета мислите на администратора?Или той е също така некъдърен ,че да не може да постне тука един линк ,че има намерение да спира тракера..

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 6:40 pm 
Отаку България

lovelyangel666 е жена, а администратора да не ти е секретарка, че ще ти се обяснява какво ще прави. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 7:23 pm 
Аватар

Имаше тема в долния раздел, че тракерът не работи. Темата седя поне един месец. Разликата е, че когато "падне" един сайт има някакъв срив в сървъра и за това не работи страницата докато проблемът не се оправи. Т.е. тракерът е имал проблеми един месец преди да бъде спрян окончателно. Можеш да провериш първо за какво става въпрос преди да идваш и да се правиш на мъжкар.

И както Chep_92 спомена, администраторът не ти е секретарка, нито на някой друг от хората с претенции в същата тема.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 20, 2015 12:03 am 
Аватар

Моля тракера да се пусне отново, това е единственото ми място за забавление от към манга, ечи мечи, анимета и др. забавни неща който не мога да намерия другаде.

Ако паричните ресурси не стигат за него, моля да се направи една тема за дарения и ще дариме колкото е нужно тракера да се поддържа жив. МОЛЯ ВИ !!!

МнениеПубликувано на: Съб Юни 20, 2015 12:05 am 
Аватар

Mojesh da gi namerish v zamunda, lel.

МнениеПубликувано на: Съб Юни 20, 2015 12:24 am 
Аватар

rip, последно ползвах сайта преди няколко месеца и повечето неща, които бях свалял преди години вече нямаха сийд, та беше замряла работа. Но както някои хора преди мен споменаха, сайтът е бил актуален преди 5-8 години, когата скоростта на сваляне от външни тракери беше ужасно слаба. В днешно време може да гледаш онлайн и да сваляш епизод за минута откъдето си искаш. Да кажем, че 60-80% от нещата, които гледат феновете са онгойнг, тоест даже сваляш аниметата от сайта на фен групата, ако ти трябва на български влизаш в замунда... Въобще трудно да се сетиш за този сайт, а и както се спомена има си nyaa и bakabt, имаше хубави неща в торента да, някои от тях се намираха рядко, но мисля, че една от причините да западне през тези години е, че навремето, преди 5 години някъде Ivailo и Trancer се скараха за стария сайт torrens.animes-bg.com, не знам каква беше причината, мисля че вината беше в Ivailo, и след това сайтът се разцепи на torrents.animes-bg.com и animesobsession.com Оттам по-малко сийдъри и трафик във всеки един и евентуално западнаха и двата, мисля че, ако не беше ставало това разделеление, щеше да продължи още известно време сайта. Съвсем обосновано решение иначе за затварянето.
panta rhei

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 20, 2015 8:37 am 
Аватар

Chep_92 написа:
lovelyangel666 е жена, а администратора да не ти е секретарка, че ще ти се обяснява какво ще прави. :)

Не не ми е секретерка но все пак е длъжен от човешка гледна точка..Но както и да е не ми се спори с още един дървен философ..

lovelyangel666 написа:
Имаше тема в долния раздел, че тракерът не работи. Темата седя поне един месец. Разликата е, че когато "падне" един сайт има някакъв срив в сървъра и за това не работи страницата докато проблемът не се оправи. Т.е. тракерът е имал проблеми един месец преди да бъде спрян окончателно. Можеш да провериш първо за какво става въпрос преди да идваш и да се правиш на мъжкар.

И както Chep_92 спомена, администраторът не ти е секретарка, нито на някой друг от хората с претенции в същата тема.
Има разлика от не рабити и от ще се спира завинаги..Или при теб нещо което не работи го отписваш за винаги?И знам какво е срив не ме учи.Но аз не съм някъв медиум и не се срещам със зелени човечета посред ноща които да ми казват че торент тракера на анимес след като има проблеми ще бъди спрян..То по - тая логика замунда колкото пъти имаше проблеми до ся да не е съществувала..

МнениеПубликувано на: Съб Юни 20, 2015 11:00 am 
Аватар

Raigart написа:
И знам какво е срив не ме учи.

Сигурен ли си, че знаеш? Щото преди малко беше:
Raigart написа:
обясни ми каква е разликата..

Май ти започна да си противоречиш. И на какъв език трябва да ти се обясни, за да разбереш, че тракерът очевидно губеше активност и е бил спрян чак месец след като имало срив в сървъра и не е работел?

Или може би според теб и останалите, даващи акъл, администраторът е този, който се среща със зелени човечета посред нощта и му говорят кога торент тракера ще има проблем?

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 20, 2015 11:48 am 
Отаку България

Raigart написа:
Chep_92 написа:

Не не ми е секретерка но все пак е длъжен от човешка гледна точка..Но както и да е не ми се спори с още един дървен философ..

Не знам как си определил, че съм дървен философ и не ме е интригува особено, но понеже говориш за човешка гледна точка ще ти отговоря възможно най-просто и човешки.

Никой не ти дължи нищо, понеже не си участвал в съграждането на форума, тракера, сайта и си последния човек, който трябва да изисква някой да му дава обяснения. Сметнал е, че не е нужно да се вдига банкет за закриването на тракера и не го е вдигнал, затова не си разбрал. Намираш друг тракер и продължаваш, значи като почнете да мрънкате все едно идва края на финансовата система в Гърция. :)

Ако си бил някой приближен до ръководството на тракера, форума, сайта, да ти се дава обяснение - разбирам, но да си обикновен потребител и да ревеш, и да се тръшкаш, че никой не ти сваля звезди, няма да стане, брат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 20, 2015 11:54 am 
Аватар

хах, Ичо, ако трябва да сме честни, баш дървен философ си си, ама това е друга тема :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]