|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юни 06, 2015 10:43 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ Аз така правя. Последно гледах Луфи срещу Дон Чинджао в колизеума. Тва е епизод 646, излязъл на 25 май 2014 г. - преди повече от година. Утре излиза 696, значи имам да наваксам 50 епизода. Т'ва са общо 1200 минути (20 часа), от които същественото е 250 минути, закръгляваме на 300. Т'ва се равнява на 5 часа. За една година са излезли 5 часа за гледане Останалите 15 са опениниги, ретроспекции и други такива простотии... Пък да не говорим, че в тия "съществени" 5 часа авторът си разтяга неговите локуми... Направо да му се приреве на човек.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 19, 2015 1:32 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
И аз мисля че това беше the final attack. Но Ода ще ни разкарва поне още едно 5 чаптъра докато навлезем в следващата арка. P.S. Цветните странички са много добри
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юни 19, 2015 1:54 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Е, нормално да има няколко междинни глави. В следващата ще видим потрошения Дофи, изчезването на кафеза и как цяла Дресроза вика със сълзи на очи: "Луси", "Луфи", "Сламена шапка" и т.н. После малко епилог, благодарности, целувки, прегръдки... И след това... Пехотинците ще подгонят пиратите и лека-полека ще се пренесем в следващата арка. Чакай бе, какво стана с Нами и групата на Съни? Т'ва беше толкова отдавна, че вече не помня...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|