|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 8:19 am |
|
faye |
|
|
|
Да, тръгва. Въпреки, че ако четеш коментарите тук ще речеш, че е новата милинка на годината Ако смяташ да го подхващаш отново (нещо което вероятно няма да съжалиш имайки предвид очакванията за "ангст трагедии, битки, clashing ideals") изчакай последните 2 епизода от 1ви сезон. То малко му остана.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 8:27 am |
|
NightWing |
|
|
|
Llabroe написа: То излиза, че само Мика и тоя среброкосия стават за нещо. Другите вампири са някакви боклуци... Кроули пич? Ще пере шамари и той наляво-надясно! Преспокойно мога да му дам 9/10. Приятно за гледане.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 11:27 am |
|
faye |
|
|
|
^ Е, това имах предвид с новата милинка на годината
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 2:48 pm |
|
faye |
|
|
|
Ако в форума коментарите не преобладаваха в 90 + % приказки за това еди какво си колко било зле, ама все пак продължавам да го гледам, вероятно нямаше да ти обърна внимание, но уви просто ми идваш като ч ирешката на тортата. Или си признай, че те кефи или че си мазохист до дъното на костите. Какво ми ръсите дълги постове за това че еди какво си не можело да бъде по-зле, а стената текст е епизод за епизод ПС: My bad! Изглежда подсъзнанието ми ме хока що си взех баница вместо милинка сутринта
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 3:09 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Цитат: Или си признай, че те кефи или че си мазохист до дъното на костите. Това е човекът, който изгледа Aldnoah.Zero до самия му край. Аз, дето умирах от кеф на музиката в анимето, не можах. Колкото до Seraph-a, явно няма да бързам. Ще изчакам отзиви от втория cour и тогава може да го почна наново.
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 3:13 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
Феичке, за стените текст май ме бъркаш с чича ти Велуш и Забульон. Рядко ми се занимава да пиша коментари с 3+ изречения. А че Овари но Сера ме кефи - не отричам, но го гледам главно заради сеира и безумните идеи, родени на детската площадка. Затова едно заглавие може да мине за боза - хем е сладко, хем не е предназначено за хора с изтънчен вкус. Затова и няма да видиш потребители като Фалконя да пишат тук. Цитат: Това е човекът, който изгледа Aldnoah.Zero Моля, моля, това не е мазохизъм! Алдноато беше гениално със своя дебилизъм.
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 5:06 pm |
|
Llabroe |
|
|
|
NightWing написа: Преспокойно мога да му дам 9/10. Приятно за гледане. Че е приятно - приятно е, ама никакви затруднения с тези противници. Все едно гледам Звездни рейнджъри.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Сря Юни 10, 2015 5:48 pm |
|
faye |
|
|
|
Ragnos написа: Феичке, за стените текст май ме бъркаш с чича ти Велуш и Забульон. Мне в стени от текст не те обвинявам, само за краен песимизъм относно повечето анимета. Виж при бай Велуш... вече дори не си правя труд да чета, ако е написал повече от 3 реда... Например темата за Arslan Senki ми е като тъмна Индия от толкова усилено дискутиране. Заволун и Ловейнджъл може би са единствените да му правят компания в тези романи -.-
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Нед Юни 14, 2015 11:57 pm |
Воркан |
|
|
|
Не съм сигурен колко епизода пропускам. Последно си спомням как влязаха в някво мазе.
Реално заглавието си заслужаваше гледането единствено заради Smugdere-то. Обаче и дават твърде малко ефирно време.
За сега му бия семи-дроп. Демек не съм го дропнал официално, ама може да стане в близкото бъдеще.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|