|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 12, 2015 3:29 pm |
|
krish |
|
|
|
Кажи им истината KoP3Le7o , да прогледнат тези люде. Не че не мога да следя и това продължение, но ми се иска да видя Кишимото и в друга светлина, с друга манга и история. Времето на Наруто мангата просто приключи.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 12, 2015 3:57 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Той Киши, май бях чел някъде, или се бъркам, че щял да почва нова манга, ама като гледам, май си е решил да си продължи с добрата стара и носеща 100% хляб история. След това поколение ще дойде и следващото и така до безкрай. Интересна формула, но единственият, на който според мен му се получава, е Араки. Но той поне като е решил да прави историята си по тази формула, я прави по оригинален начин и винаги може да те изненада с нещо, докато тука моментът на изненадата, на иновативното изцяло липсва, но въпреки това хората, които допреди месеци псуваха и чупеха монитори с глави, сега му свалят звезди.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 12, 2015 4:46 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Т'ва, че чета продължението, не значи, че му свалям звезди (поне аз де). Историята отдавна издиша, ама я чета от любопитство - дали ще я осере още повече, или пък покрай новото поколение ще измисли нещо по-добро. Действието се развива сравнително бързо, няма излишно размотаване, така че има надежда това продължение да е кратичко (20-30 глави).
Ама ако се стигне до "Наруто глава 700+256: Сарада най-накрая разбира коя е истинската й майка"...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Юни 14, 2015 5:27 am |
poker |
|
|
|
Четох из доста форуми, че де факто ще е само 10 глави, тъй като на 7 август излиза филма за боруто (там ще е кулминацията от тази мини история)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 19, 2015 2:56 am |
poker |
|
|
|
Официално е обявено, че ще е само 10 чаптъра.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 11:51 am |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
loader написа: ^ idd. Мислех си, на Киши не му ли е неудобно да сложи 3-4 страници флашбекове, като можеше да са 1-5 панела ?! И аз същото си помислих. Много досадно! Добре, че ще е по-кратка мангата, иначе доста глави щеше да има, докато Сарада разбере, че даже Сакура да не е биологичната ѝ майка, заслужава да бъде обичана и уважавана, защото се е грижила за нея цял живот. Макар да ме съмнява, че не ѝ е истинска майка. Може да си има трима родители - Саске, Сакура и Карин
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|