|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Апр 01, 2015 3:34 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Spring 2015Owari no Seraph - ще го гледам като е завършено Kekkai Sensen - ще го следя (нз дали ще е всяка седмица ;д) толкоз ___ Edit: Майната му! Няма и тия да гледам! Бози.
Последна промяна FirePenguin на Съб Юни 27, 2015 2:36 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Нед Апр 26, 2015 4:38 pm |
|
FirePenguin |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Summer 2015Ushio to Tora (TV) - омном Overlord - ще го следя (нз дали ще е всяка седмица ;д) Gangsta. - дъа God Eater - да видим.. толкоз
Последна промяна FirePenguin на Пет Юли 10, 2015 11:54 am, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юни 03, 2015 9:40 am |
|
velush |
|
|
|
Update Любопитно:Classroom Crisis - звучи ми интересно, заради хубавите картинки в плакатите и sci-fi сетинга. Sinbad: Soratobu Hime to Himitsu no Shima - дали има връзка със стария Симбат? Akagami no Shirayukihime - някаква червенокоска Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri Абонамент:Miss Monochrome The Animation (2015) - първият сезон беше отврат и май го гледах само заради ending-а, ама все пак ще се провери. Teekyuu 5 City Hunter (2015)WTFGakkou Gurashi! - това се води horror и seinen
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юни 03, 2015 11:36 am |
|
faye |
|
|
|
Любопитни са ми: Rokka no Yuusha - хубави картинки с фентази сетинг Chaos Dragon - еми... Чудно какво са измислили великите умове на аниме индустрията Надявам се да става за гледане. Ushio to Tora - тези римейкове на стари заглавия май си станаха нормални. Шоненче не ми е по вкуса, но пък ми е любопитно какво са направили. Akagami no Shirayukihime - напоследък шожо адаптациите не са много на ниво, но съм длъжна да проверя Aoharu x Kikanjuu - усещам че ще загубя 5 минути в преглеждане на първи епизод преди безвръзвратен дел... но пък има 1/10 шанс да излезе ок - биши, крос-дресинг! Gangsta - трябва да става... надявам се. Най-малкото героите са готини тъй че дори да опропастят всичко останало, не виждам как ще стане не гледаемо.... (сега ще се намесят законите на Мърфи ) Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri - забавно фентази, точно от тия дето ги обичам минус харема, но уви не може всичко. Overlord - тц, тц... вероятно няма да става, но е интересно как са решили да адаптират новелата. От тия нямам нищо което задължително ще следя, но пък има добри шансове да си намеря губевремки
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юни 03, 2015 3:31 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Akagami no Shirayukihime & Wakaba Girl seem like something I might be interested in. Gakkou Gurashi задълже си го гледам, ако ще и адаптацията да е покъртително зле (бих предпочела да е поне наполовина на нивото на мангата, де :с ) другите...продължения на заглавия, които така и не започнах и някакви други, които не са във вкусовия ми спектър... Бих казала "слабо", ама пък не е и като да съм супер зарибена. 3 заглавия са ми предостатъчно
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юни 03, 2015 4:12 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Gangsta. - Задължително ще се види. God Eater - Изглежда готино. Ще му хвърля едно очо. Prison School - Ще го видя, въпреки дървената анимация. Overlord - Ще го мерна. Ushio to Tora - Дано да има яки тупалки.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Юни 03, 2015 10:17 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
ONEPIECEFTW написа: Gangsta. Ще му хвърля едно очо. God Eater - Изглежда готино. Prison School - Ще го видя, въпреки дървената анимация. Overlord - Ще го мерна. Ushio to Tora - Дано да има яки тупалки. Зе ми аниметата от устЪтЪ..
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Нед Юли 05, 2015 12:48 pm |
|
FirePenguin |
|
|
|
Fall 2015Haikyuu!! 2nd Season - задължително One-Punch Man - ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Owari no Seraph 2nd Season - след като изгледам първия ps: изгледах първия... Tokyo Ghoul: "Jack" - Arimaaaa Ajin Part 1: Shoudou - чувал съм, че е добро...
Последна промяна FirePenguin на Сря Авг 19, 2015 9:44 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Юли 14, 2015 11:57 am |
|
velush |
|
|
|
Любопитно: Big Order - някакъв шонен шит, за да мога да плюя по шонен шитовете. Tantei Team KZ: Jiken Note - нещо с детективи. Трябва да се провери. Cyborg 009 vs. Devilman - защото звучи абсурдно. Gakusen Toshi Asterisk - някакъв шонен шит. Heavy Object Kagewani - някакви чудовища и конспирации. Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns (2015) - "с детективи", а и съм гледал предния сезон. One-Punch Man - главният плешо ме кефи. Сюжетът звучи подобно на Ninja Slayer (да ме извиняват феновете, ако е грешно впечатление). Rakudai Kishi no Cavalry - "някакъв шонен шит" и "WOW, невъзможно къси полички". Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider - с разследване на убийства. Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai - смърт за всички магьосници и еретици!
Меко не: Noragami Aragoto - първи сезон беше ужасен, но ако тук не наблягат на ЕМО хлапето може и да става. Young Black Jack - идеята е ужасна. Utawarerumono: Itsuwari no Kamen - изтраях първи сезон, но не съм фен.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Авг 05, 2015 4:20 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Haikyuu!! 2 - задължително One Punch Man - ще го видя Owari no seraph - слаб беше първи, но понеже съм мазохист и затова ще го догледам Очертава се слаб сезон, с изключение на едно-две заглавия. Дано добавят и още към календара
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Авг 05, 2015 4:23 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
И няма да гледаш новия "Люпен"? Да си има цели 2 читави заглавия пак е добре.
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Нед Авг 16, 2015 9:46 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
velush написа: ... Rakudai Kishi no Cavalry - "някакъв шонен шит" и "WOW, невъзможно къси полички". ...
Новелата не знам как е, но мангата не е нищо особено, даже е доста скучна. За да не е спам - със сигурност ще погледна One-Punch Man.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|