|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Daredevil (2015) Публикувано на: Пон Апр 13, 2015 6:27 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
ДЯВОЛ НА ДОБРОТО Държава: САЩ Жанр: Екшън, фантастика Език: Английски Режисьор: Дрю Годард В ролите: Чарли Кокс, Дебора Ан Уоу, Елдън Хенсън, Росарио Доусън, Винсънт Д'Онофрио, Айет Зурер, Боб Гънтън, Тоби Леонард Мур, Вонди Къртис-Хал и др. Резюме:Сляп адвокат с изострени сетива се превръща в маскиран защитник на своя град.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Daredevil (2015) Публикувано на: Вто Апр 14, 2015 10:40 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Брей, цял сезон от нищото. С много добри отзиви и коментари за него Ще го погледна, дано си го бива.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Daredevil (2015) Публикувано на: Пон Май 18, 2015 4:25 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Да, имаше дълбочина, имаше характер и изграден персонаж. Не бих искал да прозвуча сякаш не го харесах как са го направили. Може би, сега като се замисля, актьорът не можеше да го изиграе. Знам ли ... просто имаше нещо, което не ми хареса и не знам в какви думи да го облека. За сметка на това дуото адвокати със секретарката бяха ЕПИЧНИ А това, че Боги се върна при цицорестата си любов от университета, ме забавлява доста
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Daredevil (2015) Публикувано на: Пон Май 25, 2015 10:41 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Единственият супергеройски сериал, за който наистина мога да кажа, че ми е харесал. Далеч съм от комикси и супер герои, но това ме впечатли. За Arrow и The Flash се заблуждавах, че ги харесвам, понеже не разполагах с нищо по-добро за гледане. Но още в първи епизод ме грабна със сцената в апартамента на Мат, разговор между него и Джесика(която продължавам да наричам така, понеже не мога да се отърва от идеята за персонажа й в Истинска кръв). Кефи ме, че рискуват с неща и не се ограничават от клишетата на жанра. Не ги е страх да те шокират и да покажат какво могат. All hail Netflix. П.П. Забравих да отбележа. Не мога да повярвам, че това е на Marvel. Абсолютно всичко тяхно, което съм гледал, считам за пълен боклук. Не знам Джос Уидън защо си хаби таланта по тях. Но това очевидно беше изключение от правилото.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Daredevil (2015) Публикувано на: Нед Май 31, 2015 11:41 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Вчера го изгледах. Хареса ми. Имаше и obligatory live action series простотии и глупаво измислени/направени елементи (като частта със Стик и гривната ), но сякаш бяха една идея по-малко отколкото очаквам да виждам. Надявам се 2ри сезон да е още по-добър, дори може да погледна и някои от комиксите.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|