|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 13, 2015 12:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Ragnos написа: Аз вече 5 сезона чакам зимата да дойде, а с нея и бродниците... ше почакам още няколко зими явно. :/ То авторът май няма да я дочака.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 13, 2015 7:53 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Logrus написа: Денерис направи голямо мазало. Първо как можа да нахрани драконите с човешка плът, сега още по-трудно ще й бъде да ги контролира Не ти ли прави впечатление, че самата тя става по-властна и неконтролируема ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както и Селми й каза, че започва все повече да прилича на баща си. Maybe it runs in the family. Ragnos написа: Аз вече 5 сезона чакам зимата да дойде, а с нея и бродниците... ше почакам още няколко зими явно. :/ Съдейки по заглавията на книгите, зимата идва в тая, дето още не е излязла ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но е яко как на вала все повтарят, че зимата идва, пък то при тях все е зима. А аз вече 5 сезона чакам Денерис да полети на драконите си отвъд тясното море и да завладее трона, ама цъ.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 15, 2015 8:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Нема да се плашите Мартин скоро ще изпадне в кома от много дрога и пиене и Сандърсън ще я допише по-бързата процедура.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 19, 2015 9:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
KISSSY написа: аз сериозно обмислям да спра сериала и да си дочакам 6-тата книга на спокойствие...... някакси ми писна да ги псувам вече Това последното със Санса просто преля чашата днес Аз се бях подготвил за слаб епизод, но учудващо силен ми дойде ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Веселбата беше пълна, само Станис ми липсваше И до последно се надявах на някакво чудо да измъкне Санса от тоя урод, но не би ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Все пак предвкусвам как жената-мъж ще му размаже черепа
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 20, 2015 1:30 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Logrus написа: KISSSY написа: аз сериозно обмислям да спра сериала и да си дочакам 6-тата книга на спокойствие...... някакси ми писна да ги псувам вече Това последното със Санса просто преля чашата днес Аз се бях подготвил за слаб епизод, но учудващо силен ми дойде ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Веселбата беше пълна, само Станис ми липсваше И до последно се надявах на някакво чудо да измъкне Санса от тоя урод, но не би ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Все пак предвкусвам как жената-мъж ще му размаже черепа ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) по-скоро той ще я убие и ще си кръсти следващата кучка Бриен.... Moon написа: Що, кво става със Санса в книгите? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) she's not raped and nobody except Littlefinger and Robbert Arryn know her identity yet. И няма да я женят за малкия лигльо ми за наследника-братовчед на малкия лигльо. А тя си играе шантажните игрички и ги върти и суче точно както я учи кутрето. Просто съм адски разочарована от развитието в сериала.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 24, 2015 2:03 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Дебелият чичка участва в писането на сценария, следва че знае какво прави ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) За Jorah ми е по-кофти, отколкото за Sansa.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|