|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 24, 2015 11:14 am |
|
NightWing |
|
|
|
Няма смисъл 5 да дава 2+3+4 и 6 да дава 2+3+4+5... И до някъде си беше очевидно, че ще е комбинация на двете... (макар да не се бях сетил) Признавам, че и самият аз очаквах нещо друго, но и това ми стига! П.П Малко не ви ли мяза на Nightmare Luffy? Макар че тука си е с Хаки...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 24, 2015 2:38 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Super_Beast написа: Ох как ще фейлне тоя Gear 4 и точно сега след като всички толкова го чакат... Тъпо изглежда да, и си е точно като при Мория арката, даже там дизайна повече ме изкефи уменията обаче дето използва са готини, пък и краката в фейса на Фламинго си заслужаваха
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 24, 2015 5:44 pm |
Воркан |
|
|
|
Gear 4 беше последната обида, която преглъщам. От детството ми сме заедно, но е време да се разделим OP. -Drop
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 24, 2015 10:57 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Идеята зад новия гиър, атаките и прогресията на плода и въобще цялостната логика зад бойните техники на Луфи (започна се с "My punch is as strong as a pistol!", а сега е вече на артилерийни оръдия ) - всичко пасва идеално. Да, и аз не съм фен на дизайна, но най-вече на това че изглежда голям и мускулест, на Луфи по-пасва да е мъничък и слабичък според мен . Но отново има логика на Луфи да му е хрумнало за това от Nightmare формата. Иначе добър пердах му хвърли на Дофламинго. Само не знам какъв е този флашбек с Law за който пишеше на цветните странички, надявам се да не е повече от половин чаптър.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 07, 2015 4:07 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Я да видим дали съм разбрал правилно... Когато някой "пробуди" силите на плода си, може да ги използва и върху околната среда, не само върху себе си? Дофламинго превръща всичко, което го заобикаля, в нишки. Това обяснява защо не може да "ходи в небето", когато няма облаци - защото няма как да си направи нишки. Следвайки тази логика, Луфи би трябвало да може да превръща всичко в гума. Ето какъв ще е следващият пауър-ъп. ПП.: И да, на Франки му просветна как да спре кафеза. Ще събере всички на едно място и ще ги огради с кайросеки.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 07, 2015 4:35 pm |
|
NightWing |
|
|
|
С Акайну ко прайм? Ще мирише на изгоряла гума... Не знам защо, но си мислех, че Дофи "закача" нишки по облаците и така се движи... То пък... Значи като няма облаци няма какво да превърне в нишка? Lelz... Дано да има нещо повечко за тези плодове... Инак за сега и това ме устройва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Май 07, 2015 4:56 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Първоначално и аз така си мислех, ама след днешното разкритие се замислих - как ще закачи нишките за облаците? Та нали облаците са просто пара, а нея не можеш да я хванеш... По-вероятно е да ги превръща в нишки и да се манда на тях, макар че сега изскача следният въпрос - за какво се държат нишките, ама айде да не търсим много логика в нелогичното.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Май 08, 2015 1:11 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Абе с 2 думи - лети чрез нишките (по един или друг начин). А колкото до Зоро - той точно това възнамеряваше да направи. А и няма как всички в кралството да се скрият в една фабрика, затова Франки ще измисли начин да опази всички.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|