Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Black Clover
МнениеПубликувано на: Вто Апр 07, 2015 8:43 pm 
Аватар
Модератор

Изображение
Заглавие : Black Clover
Брой томове : 8+ чаптъра
Статус : Ongoing
Година : 2015
Жанр : Action / Comedy / Fantasy / Shounen
Сериализирана в : Shounen Jump (Shueisha)
Мангака : TABATA Yuuki
MangaUpdates

The story revolves shrouded Asuta and Yuno, his friend and rival. Both have dreams of becoming the Emperor Magus, to fulfill the promise made by two in infancy, one of the two must be the strongest mage.

Виз я лицензираха напълно, не само първите 3 чаптъра, такаче ще гледам да ги качвам когато са налични. Има и публични сканове, но пича е доста неопитен в TS. Мангата до сега ми допада доста, забавна е. Не се сещам кога за последно новите манги които харесах от новият бач, да имаха шанс за оцеляване :lol:

Профил  

Заглавие: Re: Black Clover
МнениеПубликувано на: Вто Апр 07, 2015 10:45 pm 
Аватар

И аз имам интерес, но само от първата глава не мога да коментирам кой знае колко. :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 1:48 am 
Аватар

Няма нищо лошо едно заглавие да не е напълно оригинално,но тази манга направо се олива.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 9:55 pm 
Аватар

Много събрани клишета накуп - остава впечатление, че мангата вече е четена и то няколко пъти поне :lol: Но въпреки това не ми е дразнеща. Не е нещо свежо за четене, но става за губене на време.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2015 1:37 am 
Аватар
Модератор

До 7ми на Виз.

Първите 2-3 глави бяха прибързани, но сега темпото се нормализира и първата мини-арка е тук. Харесва ми определено. Екшъна и магиите са готини, повечето герои също изглежда забавни и интересни. Дизайните им също ми допадат. Аста е идиот и на моменти може да дразни, но като цяло е забавен. Другата седмица Виз ще пуснат още 3 глави (приключвайки арката) и ще са настигнали главите в Япония.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2015 2:12 pm 

Нещо против да дадеш линк за 7ми, че нещо не го намирам :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2015 4:08 pm 
Аватар
Модератор

viewtopic.php?f=9&t=74123

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 21, 2015 5:34 am 
Аватар
Модератор

Замесеха и Кабалаха -> още храна за хората говорещи, че е копие на други манги :lol:

Иначе демоничното пиле изглежда все едно то е собственикът на книгата, а Аста само ползва меча, когато то реши. Wizard King-а се надявах да е някой по-готин, тоя изгледа някакъв посредствен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 10:17 am 
Аватар

То да копираше само от манги :). Започна стандартно и леко бавно, между седми и девети чап реших, че все пак май ми хареса и после бам Хари Потър :lol: . Като че ли мангаката не е решил какъв жанр ще е и как ще се развива историята нататък, така че още не мога да си изградя мнение. Единственото сигурно е, че както се движи за момента и я спрат не само няма да ми липсва, но и ще се затрудня да си спомня за какво става дума.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 11:32 am 
Аватар
Модератор

^
Ако се съди по първоначалните класации в списанието и 2те последователни цветни страници които получава за 11ти и 12ти чаптър, мангата изглежда е успешна и ще се задържи.

11ти чаптър вкара и подземия с магически предмети (Маги XD)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 4:40 pm 
Аватар

Видях Маги:D . Дали пък да не започнем да следим от кое произведение ще вкара елементи в следващия чап :lol:
Явно наистина няма нищо читаво в джъмпа след като това държи толкова висока позиция, не виждам възоснова на какво. Нямам нищо против мангаката да ме опровергае по нататък :wink:

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2015 12:14 am 
Аватар

Това заглавие ми е като някакъв събирателен фенфик - авторът е събрал накуп всичко, което харесва и го е нарекъл Black Clover :lol: Не приемам на сериозно мангата, та заради това повече ме забавлява, отколкото да ме дразни.
Няма да е лошо за по-нататък да се намали малко глупостта на главния герой, че понякога идва прекалено. Или пилето да започне да действа повече, за да не се затрие момчето от плиткоумие. Той сам как се е опазил до сега си нямам и на идея.
Малко драма имаше в предните глави, може би скоро ще научим нечие тъжно минало.
Иначе сегашната арка се развива добре. Предполагам, че главният и спътницата му ще пак ще се срещнат със съперниците си и евентуално този път те ще им помогнат. Много надуто се държаха и заслужават да преживеят срама да бъдат спасени от не особено елитен орден :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2015 11:24 am 
Аватар

След заигравката и със готварските заглавия вече имаме и загинал герой, а ако не е, много добре се справя със задачата да се прави на мъртъв :P .
П.С. Не разбирам мисленето на азиатците понякога-появили ли се герой, който е талантлив, благороден, умен и тн. задължително го трепят :o. Сякаш само заради това ги включват-да са жертвени овци, за които после се отмъщава до края на заглавието(пълен антипод на американските заглавия в това отношение). Ще се радвам да видя да прочета манга, в която главния да не е Иванушка глупака и все пак да е главен герой дето може да се впише в обществото-сиреч нещо средно между двата типа 8)

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 3:06 pm 
Аватар

И баси яката манга! Вместо да чета толкос шонени мога да чета само един. Всъщност е много удобно.

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2016 10:23 am 
Аватар

Такаа, бързичко развенчаха мита за неподимостта на кагебуншин но джитцу-атакуваната не само е жива, приказва ами и май ще я спасят. Обаче ме е яд, че не разбрахме нищо за гримоара на Астер. Травестита дет се включи не само не успя да каже нищо, (страхотно вклюване на Ями между впрочем) ами и повдигна нови въпроси като например колко гримоара с четирилистна детелина има? Доскоро ни се внушаваше, че е едва ли не единствен, а поне засега това остава да важи само за този с петлистната.
Всъщност ми отговориха на един въпрос-явно тези гримоари могат да бъдат вземани от притежателите им. Мислех, че изчезват след смърта им докато друг не ги призове.
П.С. Къде зачезна онова грозното пиле!?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]