|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 21, 2015 5:01 pm |
|
velush |
|
|
|
Zavulon Цитат: градинските червеи Май пак е време за цитат от Хамлет Цитат: Да, червеят е за нас едничък наш властелин, колкото се отнася до яденето. Ний угояваме себе си, а себе си угояваме за червеите. Тлъстият крал и мършавият просяк са само различни ястия, две блюда, но за една трапеза — край.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 21, 2015 6:03 pm |
Воркан |
|
|
|
Eх лилаву то не е до матх. Това, че тогава е air-вало не значи, че от тогава съм почнал. 2005-2006 си имах собствен съркъл( общувах с истински хора ) След това си имах собствен форум и след като умря се принудих да дойда тук.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 21, 2015 10:15 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Ех зелени каква тежка съдба. Ми то май излезе 2010 година HOTD-то, което има 5 години и малко отгоре Мога да вържа ненавистта ти към червеите с тежката загуба на форума... Но не ги мрази. Червеите са полезни и интересни животни. velush написа: Май пак е време за цитат от Хамлет Чиче, ти какво си - от тлъстите крале или от мършавите просяци?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Сря Апр 22, 2015 12:35 am |
Воркан |
|
|
|
Не разбрах каква е връзката между форумчето ми и анифес?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Пет Апр 24, 2015 10:27 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
След три епизода продължавам да недоумявам за какво са им кодовите имена на операциите, след като очевидно няма други статути, освен "zero" и други лейбъли, освен "black". И защо дедката шеф винаги ходи с болничен халат? Този епизод ми хареса до известна степен, може би защото имаше по-малко зуум ъп на цици и повече екшън. И най-важното, че оная къде се фръцка и припява почти не я покзаха. Zavulon написа: Не разбрах каква е връзката между форумчето ми и анифес? Много проста: изгубил си форона, бил си супер сад и си изкарал умопомрачението на анифеските червеи.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Пет Апр 24, 2015 4:34 pm |
Воркан |
|
|
|
>Много проста: изгубил си форона, бил си супер сад и си изкарал умопомрачението на анифеските червеи gotta self quote >Аз още не съм гледал Hotd. По времето когато air-ваше презирах, ечито и градинските червеи у анифеса които му се кефят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Пет Апр 24, 2015 4:48 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
Ааааа, значи не си презирал всички градински червеи у анифеса?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|