Хехехех дам и аз съм мигаща А за водолеите ...миии гаджето ми е водолей
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Лъвица... ops: ops: ops: хубавото ми е че лошите страни като прекалена суетност и тн са изместни от хубавите страни на риби, които са ми асцедент ops: ops: ops: Ма за това пък съм твъде чувствителна :мрън: Ехааа... как звучи само... Лъвица...ops: ops: ops: ops: ops:
Публикувано на: Сря Май 23, 2007 9:23 pm
BlossomStar
Водолей...асцендент явно е на границата между водолей и риби...и черната луна на едно място ми е рак, на друго везни......
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 23, 2007 9:28 pm
crazykitty
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 2:39 pm Мнения: 1317 Местоположение: In your heart
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения