Много хубаво аниме браво.. Колкото за субтитрите и по - точно за изречението "Няма начин човек да е по-силен от вампир." Предвит обстановката в която се намираха мисля че си е доста на място и не е никак дървена..Не разбирам от финсубинг и там другите работи но като зрител на мен превода ми хареса..Ето това "Не можем да се мерим по сила с вампирите." изречение до някъде отговаря също на обстановката в която се намираха..
Публикувано на: Нед Апр 12, 2015 10:58 am
Chep_92
Отаку България
ПС: Ще се пусне v2 на 1ви и 2ри епизод с по-добро видео качество и подобрения по екстрите. Също така и с оправени неточности в превода. (Неточностите са по 1-ви епизод). Благодаря на бат' ви Венци за прекрасния тайпсет и старание, които влага в релийзите.
Венци, тук-таме оправете тромавите изказвания и грешка няма да имате. Макар че диалогът на това заглавие е десетки пъти по-отвратително ТЪП от този на титаните и задачата ви не е лесна. Да не кажа невъзможна.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 118 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения