|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 07, 2015 1:59 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Zavulon написа: Изтърсаците които споменаваш ти са пародия за термина. Ок, разбрах, че нищо не разбираш от анимация. Най-добре е първо да се образоваш преди публично да доказваш, че нямаш капацитет за тези работи За справка - SnK има доста top-notch сцени, но overall не е с top-notch качество на анимацията. KanColle - top-notch анимация?!?! KoP3Le7o написа: Ти си пародия на самия себе си This!
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 07, 2015 10:39 am |
|
velush |
|
|
|
Ice-Man Цитат: Цял епизод чиста сакуга ли? Бе, искам ама не дават. Казаха за типа заглавия...и дадох пример, където тя е само с една минута повече. Драмата в Seraph не е сакугата, а че нормалната анимация е някаква "крива". То си е отделно изкуство да можеш така да представиш по-ниско кадровата, че да не бие на очи. Цитат: Анимирането на взривове и пламъци е изкуство. Не всеки го умее. Да кажем, но представеното тук не беше чак толкова върховно. И като ще говорим за върховни постижения, според мен трябва да се вадят примери, като - Gargantia, Yamato 2199, Gundam 00 и Gundam Unicorn. (Сещам се и за още ако държите.) Щото примерно FMA:B наистина имаше и страхотна сакуга, и добра средна анимация, но просто не може да се сравнява с горните. Или поне според мен. Да изясня нещо. По-горе писах как WIT "не са се научили". Пак хипербола естествено. Не е като да не знаят, но такава им е бизнес схемата - кратки моменти са перфектни, а останалото леш. За драма или комедия, това би вършило добра работа, но не и в конкретния случай. Наблюдавам обаче, че на народът масово не му пука. Ето това е разликата, кой на какво държи. Е, за мен в Seraph не се съдържа много неща на които държа. Някои от фоновете, може би, но не ми стигат. Не смятам да пиша повече в темата.
Последна промяна velush на Вто Апр 07, 2015 6:23 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 07, 2015 12:45 pm |
Воркан |
|
|
|
Това което казах не е тема на спор,а констатация.Ако такъв продукт имаше търсене, щеше да има и предлагане.(Дори в Анифес, КLK едва се класира за ориджинал уърк. Повечето коментари са били за ДБ, което ме навежда на мисълта, за прокси гласове.) Това, че имаш някакви деформирани представи за анимация и артстайл не е мой проблем. Завулон написа: Все едно да сравняваш истинска картина с някакво мацано петно. Обидно е!. @Козле Поне като храниш, постарай се да е смислено. Няма как да съм пародия, при положение, че съм оригинал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 07, 2015 5:46 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Много са ми забавни такива като теб, които говорят за неща, от които си нямат ни най-малка представа. Остани си с погрешната представа за дървена анимация с праволинеен generic арт. Само примерът с KanColle, а и не само, ми дава ясна представа за това какъв капацитет си по темата. И знаеш ли кое е обидното? Да имаш толкова ограничени познания по темата! Съветът ми - образовай се! Научи какво е анимация, какво е сакуга, кои са най-добрите аниматори в индустрията, по кои анимета са работили и работят и т.н. Спирам да пиша относно това, защото вече излязохме от темата за Owari no Seraph.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Owari no Seraph (пролет 2015) Публикувано на: Вто Апр 07, 2015 10:25 pm |
Воркан |
|
|
|
Ice-Man написа: Много са ми забавни такива като теб, които говорят за неща, от които си нямат ни най-малка представа. Остани си с погрешната представа за дървена анимация с праволинеен generic арт. Само примерът с KanColle, а и не само, ми дава ясна представа за това какъв капацитет си по темата. И знаеш ли кое е обидното? Да имаш толкова ограничени познания по темата! Съветът ми - образовай се! Научи какво е анимация, какво е сакуга, кои са най-добрите аниматори в индустрията, по кои анимета са работили и работят и т.н. Спирам да пиша относно това, защото вече излязохме от темата за Owari no Seraph. Това, че пишеш думички като сакуга или, че си отворил anidb определено не те прави образован Освен ако не членуваш в тайното общество на японските аниматори, не виждам от къде идва тази самоувереност. Определено предпочитам дървената дженерик анимация на SNK, KNK, и Шипфутата пред, "арт" изпълнения като КЛК. Бтв. Шипфутата обявиха втори още в края на първи сезон. Смятай колко са им добри продажбите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 12, 2015 11:15 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Добре, 2ри епизод е добре, за по-голямата си част. За по-голямата си част, 2ри епизод се доближава поне до това, което принципно очаквам от тоз автор.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|