|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Black Clover ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 07, 2015 8:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/14/13/141f174534401413.jpg) Заглавие : Black Clover Брой томове : 8+ чаптъра Статус : Ongoing Година : 2015 Жанр : Action / Comedy / Fantasy / Shounen Сериализирана в : Shounen Jump (Shueisha) Мангака : TABATA Yuuki MangaUpdatesThe story revolves shrouded Asuta and Yuno, his friend and rival. Both have dreams of becoming the Emperor Magus, to fulfill the promise made by two in infancy, one of the two must be the strongest mage. _____________ Виз я лицензираха напълно, не само първите 3 чаптъра, такаче ще гледам да ги качвам когато са налични. Има и публични сканове, но пича е доста неопитен в TS. Мангата до сега ми допада доста, забавна е. Не се сещам кога за последно новите манги които харесах от новият бач, да имаха шанс за оцеляване
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Clover ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 08, 2015 9:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51725_1391116597.jpg) |
Ilimana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Много събрани клишета накуп - остава впечатление, че мангата вече е четена и то няколко пъти поне ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но въпреки това не ми е дразнеща. Не е нещо свежо за четене, но става за губене на време.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Clover ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 21, 2015 5:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Замесеха и Кабалаха -> още храна за хората говорещи, че е копие на други манги Иначе демоничното пиле изглежда все едно то е собственикът на книгата, а Аста само ползва меча, когато то реши. Wizard King-а се надявах да е някой по-готин, тоя изгледа някакъв посредствен.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Clover ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 22, 2015 12:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51725_1391116597.jpg) |
Ilimana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Това заглавие ми е като някакъв събирателен фенфик - авторът е събрал накуп всичко, което харесва и го е нарекъл Black Clover ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не приемам на сериозно мангата, та заради това повече ме забавлява, отколкото да ме дразни. Няма да е лошо за по-нататък да се намали малко глупостта на главния герой, че понякога идва прекалено. Или пилето да започне да действа повече, за да не се затрие момчето от плиткоумие. Той сам как се е опазил до сега си нямам и на идея. Малко драма имаше в предните глави, може би скоро ще научим нечие тъжно минало. Иначе сегашната арка се развива добре. Предполагам, че главният и спътницата му ще пак ще се срещнат със съперниците си и евентуално този път те ще им помогнат. Много надуто се държаха и заслужават да преживеят срама да бъдат спасени от не особено елитен орден
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|