Дата и час: Нед Фев 23, 2025 7:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 17 [ 244 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai: The Seven Deadly Sins (есен 2014)
МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2015 11:31 pm 

CaBa написа:
Изказването ти беше "какво може да предложи, освен повече от същото". Еми и най-доброто аниме да беше, то също следващите му епове показват още от същото. Но така ти звучи коментара, сякаш това е лошо нещо, такаче логично явно след 2-3ти еп ги дропваш аниметата, понеже показват повече от същото и няма смисъл да ги гледаш и гледал ли си първите епове, си гледал цялото аниме. Коментарът ти говореше, че досега видяното съдържание, ще бъде повтаряно и занапред (затова ти казах и за 2-3ти епа). Примера ти с книгите се опитва да каже: ако си гледал едно много добро аниме, защо да гледаш друго не чак толкова добро, но подобно аниме. Тръгваш в друга насока сега...

Ако искаш си гледай анимето, ако искаш недей. Ако искаш го храни, ако искаш го хвали. Все ми е тая на мен. :lol:

Спорът много бързо приключи...Нека го подновя.

Твъдението идва от различната интерпретация на "повече от същото".За мен това би било аниме където историята не прогресира.(Дори Death Parade в своя епизодичен формат, се опита да постигне завършеност).
Най-доброто аниме (NANA) не показа, повече от същото.Както индивидуалност и реализъм, така и конформизъм и мелодрама.
Дропът в най-висша форма не се случва, защото само като погледнеш арта и резюмето можеш да направиш оценка.
След това са дроп на PV или първи епизод. Финалната форма е до четвърти, когато си тръгнал да търсиш нещо специфично.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 3:05 am 
Аватар
Модератор

Нaмаши къкво да кашиш и са хвъна да зъ зайаждъш за праописъ? :doh: Типичен пример си за определена група хора... Забавно, значи ако кажа, че 2ри сезон ще бъде рисувана анимация (което също важи за много анимета), няма да е глупав коментар? :lol:

Ragnos написа:
...и затова изгледах всичките 24 епиозода... на пук на големия му рейтинг от драгънбол манияци. :lol:

Гледай си там епиОзодите с маниЯците и не прави забележки на други, когато не си по-различен. :lol:

И пак ще ти се обясня: не се обяснявах за анимето (за което ти казах, че каквото и да коментираш не ме вълнува), а за друго, но очевидно не може да го разбереш и очевидно продължаваш да си четеш това което ти отърва, за да си правиш тъпи заяждания (като правопис), такаче...

Мда, очевидно казах: ти си виновен, че ТИ се обяснявам =))

Zavulon: понеже знам, че целиш само спор/заяждания с мен, ще се въздържа от коментар.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 4:09 pm 

Моля без предразсъдаци!
Темата ми се стори интересна и реших да се включа. За жалост го обрърнахте на лични нападки...

Последна промяна Belgarion на Нед Апр 05, 2015 4:11 pm, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай поста над твоя. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 5:50 pm 
Аватар

CaBa написа:
Гледай си там епиОзодите с маниЯците и не прави забележки на други, когато не си по-различен. :lol:

Какво да си говорим, ти дори не правиш разлика между правописни грешки и печатни грешки (пиша на машинописната кирилица, ако се чудиш). :lol: И нЕма нужда да ми даваш онлайн източници за неща, които трябва да ги знаеш от началното училище. :lol:

Надявах се сам да се сетиш по някое време, но Завълона развали играта (на твоя език "заяждането") и ти го обясни доста красноречиво:
Цитат:
Твъдението идва от различната интерпретация на "повече от същото". За мен това би било аниме където историята не прогресира.

И ти естествено реши да се измъкнеш с най-тъпото извинение в Интернет:
Цитат:
Zavulon: понеже знам, че целиш само спор/заяждания с мен, ще се въздържа от коментар.

Така че ако ще си говорим за видове, твоят също ми е доста ясен. :mrgreen:

Цитат:
И пак ще ти се обясня: не се обяснявах за анимето, а за друго

Отдавна ми стана ясно, че се мъчиш да ми обясниш нещо изключително глупаво, ама исках да видя докъде можеш да стигнеш с тези си опити. Признавам ти, цар си на празнословието. :hat:

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 8:19 pm 
Аватар
Модератор

Мхм, естествено твоите грешки са извинени, моите не =)) Явно не го знаеше от началното училище.

Надява се някой друг да защити думите ти? Понеже ти не можеш да измислиш нищо друго от рандъм заяждания? Мда, цар си на това, да избягваш неща със заяждания и нищо смислено да не казваш. Със споменатият потребител се знаем отдавна. Такаче няма нужда да коментираш, ако не си запознат с "историята" ни, а няма начин да си напълно запознат.

Абе май не ти стана ясно, щом не спираше да повтаряш едно и също, но айде, ти си велик, всичко ти е ясно, грешките са ти позволени щото пишеш на машинописна кирилица (за която не се чудих, бтв, но мерси че ми каза, това промени целият ми възглед към теб и колко си велик). =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 9:48 pm 
Аватар

Буквите "а" и "я" по стечение на обстоятелствата са една до друга в БДС, както и "о" и "и", но няма смисъл да се оправдавам за това, че нямам коректор на хрома, който да ми следи за typo-си, и че не съм си прегледал поста, докато ти очевидно си подремвал в часовете по БЕЛ. ;) Но да не излизаме от темата на малкия ни спор.

Цитат:
Надява се някой друг да защити думите ти? Понеже ти не можеш да измислиш нищо друго от рандъм заяждания?

Нямам нужда от подкрепа, когато споря с човек, който не разбира елементарни думи и не умее да се изразява на нормален български език. Веднъж ти казах какво разбирам под "още от същото", но ти взе да ми разтягаш локуми, че това се отнасяло за всяко аниме, дори за най-доброто. Отговорих ти, че това са глупости и не мислиш какво говориш, а ти пак повтори същото и даже го натърти. Тогава ми стана ясно, че под "още от същото" ти разбираш повторното появяване на същите герои, задълбаване в същата история, запазване на единството на жанра и т.н. Докато аз под "още от същото" имах предвид праволинейността на точно това заглавие и как то няма как да надскочи собствените си ограничения - битките пак ще са много, героите ще са си все така наивни, взаимоотношенията им няма да се задълбочат повече от сегашните, отново ще се изправят пред множество антагонисти по калъп и просто ще видим същия първи сезон в нова шарена опаковка. Беше кристално ясно, че с теб говорим за различни неща и май само ти не го разбра навреме. Даже Завълон ти го каза и тогава нападна и него. Хич не ми пука каква ви е историята на двамата. Самият факт, че си водиш хронология за споровете с разни потребители, ми говори, че освен всичко друго си и тънкообиден. :lol: Та ще се радвам и мен да ме добавиш в "историята" си, така че да не се налага да си разменям повече глупави реплики с теб.

И може би е добре по някое време да влезеш в ролята си на модератор и да зачистиш личната ни кореспонденция, която както се разбра, няма нищо общо с темата. Така де, стига да благоволиш. :)

МнениеПубликувано на: Вто Апр 07, 2015 8:05 pm 
Аватар

Илюстрация от мангаката към анимето Arslan Senki. :D
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 9:41 am 
Аватар

Ако не си забелязал в края на маса епизоди от маса сериали има фенарт от известни артисти.
Ако се имаш за голям манга/аниме фен поне в 50% от случаите е трябвало да разпознаеш стила.

То бива Nanatsu фенщина, ама чак пък толкова.
Какво да кажем, за всичките останали артове, които си разпознал, но не си постнал за тях? :lol:

Та лошо няма, ама да пишеш и в двете теми...

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 6:09 pm 
Аватар

^ Знам, забелязал съм. Просто този път реших да споделя, не вярвам всеки да доглежда на всички различни анимета епизодите, включително и последните 3-4 секунди. :)
Иначе догледах анимето и ми хареса, остава евентуалния втори сезон след време. Дотогава се насладете на мангата. 9/10 :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 9:45 pm 
Аватар

Най-накрая дойде ред и на това заглавие да заеме място в скромния ми списък на изгледани анимета.
Почти всичко ми допадна, като започнем от рисунъка, та стигнем до сюжета (саундтракът кърти мивки btw :rocknroll: ). Действието се развиваше праволинейно и логично,
но в същото време по много интересен и забавен на моменти начин (въпреки множеството заимствани идеи от други шонени). Греховете до един са големи скици, особено Бан.
Най-големият образ обаче от всички персонажи е г-н Прасчо (направо се скъсвах от смях на бисерите му :lol: )
Силно се надявам да видим и едно продължение, макар че леко замазаха положението с тоя импровизиран край. Все пак тепърва предстои да се съберат и със седмия член на групата.
Както и да е, давам му 9,5/10, като повече клони към десетка. Определено си я заслужи! :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2015 11:17 am 
Аватар
Модератор

Ще има и 2ра ОВА през Август с 16ти том. Първата ОВА ще е през Юни с 15ти том.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2015 11:29 pm 
Аватар

Никак лошо. Добре се разви, нямаше провлачени моменти и филър епизоди.
Типично в шоунен стил, но все още какво да ни разкриват от загадките и въпросите, ако стигне някога до втори сезон.
Ако не, пак си беше забавно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 27, 2015 2:13 pm 
Аватар

OVA 1 не беше лоша, поне си припомних историята на Бан по-подробно. Наистина много тъжно, че любовта му с Елейн завърши така, вероятно затова е така различен преди и сега.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 05, 2015 9:31 pm 
Аватар

Първата OVA ме удари в емоциите.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 23, 2015 5:36 pm 
Аватар

Забавна втора OVA :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 17 [ 244 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]