Дата и час: Нед Фев 23, 2025 6:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 17 [ 244 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Nanatsu no Taizai: The Seven Deadly Sins (есен 2014)
МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2015 7:12 pm 
Аватар

loader написа:
...

Аз както винаги ще препоръчам да се започне от първа глава понеже тук-таме има леки промени(не са особенно важни)пък и да се насладите на арт-а на Накаба Сузуки.
Но ако толкова нямаш време да четеш почни от 60-а глава.
Също не забравяйте да погледнете екстра главите понеже не всички са анимирани,а са просто супер.

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2015 8:01 pm 
Аватар

Оставиха си вратичка за втори сезон, но ме съмнява да има такъв. Все пак какво повече може да предложи заглавието, освен още от същото?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2015 8:17 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Ragnos написа:
Все пак какво повече може да предложи заглавието, освен още от същото?

Повече от същото, просто този път с/у божества вместо с/у демони.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2015 8:26 pm 
Аватар

Цитат:
освен още от същото

Доста заглавия предлагат едно и също и все пак се гледат. Още от същото не означава безинтересно. :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2015 8:39 pm 
Аватар

Цитат:
и все пак се гледат.

... и в един момент омръзват или стават пародия на себе си.

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2015 8:56 pm 
Аватар

Винаги се намира на кой да му хареса.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2015 9:32 pm 
Аватар

Има ли достатъчно търсене - винаги ще има предлагане :wink:

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2015 5:44 pm 
Аватар
Модератор

Ragnos написа:
Оставиха си вратичка за втори сезон, но ме съмнява да има такъв. Все пак какво повече може да предложи заглавието, освен още от същото?

2ри сезон ще има 100% и в това бях сигурен, още преди да започне анимето. Иначе 2рото ти изречение се отнася за почти всяко аниме след 2-3ти епизод :lol: Какво може да предложат повечето анимета след 2-3ти епизод, освен още от същото? :lol: Предполагам ги дропваш след това, понеже вече ти е ясно какво ще бъде?

Иначе:
Цитат:
6.3% audience share for the last episode of Seven Deadly Sins. For comparison the last episode of Haikyû was 2.4%

Haikyuu заемаше същият тайм слот на същият канал (затова е сравнено с него). Иначе средно рейтинга през сезона беше 4-5.5%. С подобен рейтинг и продажбите които генерира, 2ри сезон е 100% сигурен, само трябва материал. Но лично не виждам 2ри сезон по-рано от есента на 2016 (ако ще е нормално 24 епа пак де). Още в началото предполагах, че ще редуват една година Маги, една Нанатсу, та края на тази година ако съм прав, ще е новият сезон на Маги.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 02, 2015 8:30 am 
Аватар

Въпреки скалъпеният край на първи сезон, на мен ми харесаха епизодите като цяло. Втори сезон ще има, това е ясно, но със сигурност няма да е скоро. Остана още един грях да ни представят, Есканор, но още в мангата не се е появил... Да видим кога. :kicking:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 02, 2015 9:15 pm 
Аватар

Ако искаш да научиш повече за Escanor, прочети трите глави озаглавени The Vampires of Edinburgh. И той като останалите от групата е голям образ. :D

МнениеПубликувано на: Чет Апр 02, 2015 10:10 pm 
Аватар

CaBa написа:
какво може да предложат повечето анимета след 2-3ти епизод, освен още от същото? :lol: Предполагам ги дропваш след това, понеже вече ти е ясно какво ще бъде?

:lol: А ти като си избираш книга от книжарницата и четеш рецензията отзад, задължително ли си я купуваш, въпреки че очевидно е поредния опит за копи/пейст на някой бестселър, но по-зле написан?

В условията на див капитализъм по-голямата част от стоките са боклук и обикновено качествата им стават ясни още в началото. Нанацу Тарзана го биваше за убиване на времето и затова изгледах всичките 24 епиозода. И затова ми е ясно, че като история не може да предложи нищо повече, освен още тупалки, които след време омръзват. Същият беше случаят и със САО. Беше яко в началото, но изчерпаха потенциала и започнаха да рециклират едни и същи стари неща по все по-досаден начин. Втори сезон едва го изтърпях, а за трети не ща и да чуя. Така че прости ми, че не очаквам много от евентуално продължение на Тарзана, на пук на големия му рейтинг от драгънбол манияци. :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Апр 03, 2015 1:19 am 
Аватар
Модератор

Все едно ме питаш, дали си свалям всяко аниме като му прочета рецензията... Но да ти отговоря: стига да ми звучи добре, да бих я купил. Нямам против неща които копират други, но не са чак толкова успешни. Стига да са на ниво на което ще ми харесат (не е нужно да му давам 10/10). Нямам против и клишета, въпреки че за някой това е лоша дума (в днешно време във всяка творба има клишета). Не съм някакъв претенциозен фаг, който гледа анимета, само за да ги критикува и храни и да иска само мастърпийсове. Но не е въпроса дали ти харесва или не анимето, или дали то е добро или не. Да съм говорил някъде колко е добро или нещо такова или как може да не искаш да го гледаш? :lol:

Изказването ти беше "какво може да предложи, освен повече от същото". Еми и най-доброто аниме да беше, то също следващите му епове показват още от същото. Но така ти звучи коментара, сякаш това е лошо нещо, такаче логично явно след 2-3ти еп ги дропваш аниметата, понеже показват повече от същото и няма смисъл да ги гледаш и гледал ли си първите епове, си гледал цялото аниме. Коментарът ти говореше, че досега видяното съдържание, ще бъде повтаряно и занапред (затова ти казах и за 2-3ти епа). Примера ти с книгите се опитва да каже: ако си гледал едно много добро аниме, защо да гледаш друго не чак толкова добро, но подобно аниме. Тръгваш в друга насока сега...

Ако искаш си гледай анимето, ако искаш недей. Ако искаш го храни, ако искаш го хвали. Все ми е тая на мен. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 03, 2015 7:17 pm 
Аватар

Цитат:
Еми и най-доброто аниме да беше, то също следващите му епове показват още от същото.

Мисли малко, като ги пишеш такива. :lol:

Цитат:
логично явно след 2-3ти еп ги дропваш аниметата

Обективно, логиката ти не струва. :wink: И пак ми говориш за 2-3 епизода, въпреки че съм изгледал целия сезон. Мисля, че дори самият ти не знаеш какво искаш да изтъкнеш с тези писания. Хем ти било все едно, хем се мъчиш да ми обясняваш. Още повече ме развеселява как ми даваш позволение да храня анимето, при положение че в по-голямата част от коментарите ми в темата правя точно обратното. Но нищо де, важното е да се намираме на приказки. А рибата още е в морето и продължение не е обявено. :lol:

Цитат:
Коментарът ти говореше, че досега видяното съдържание, ще бъде повтаряно и занапред

Мараба, все пак си схванал простичката ми мисъл. Трогнат съм, че намери какво да добавиш.

МнениеПубликувано на: Пет Апр 03, 2015 10:53 pm 
Аватар
Модератор

И ти мисли малко като ги пишеш :lol:

"Обяснявах ти" се, не заради анимето, а заради глупаво-смешният ти коментар (важещ за повечето анимета), който ако го беше написал в друга тема, щях да ти се обяснявам там и ти пак щеше да мислиш, че говоря за думите ти за него аниме. Това колко епа си гледал е без значение, понеже коментарът ми не беше конкретизиран за това аниме, а за изразът ти. Ама ти си мисли, че си "нахранел" някак си анимето и заради това съм "скочил" да го защитавам. Нищо, че в нито един от двата си коментара не конкретизирах въобще, че говоря за това аниме (освен във финалната част на 2рия ми коментар и това, че съм сигурен, че ще има 2ри сезон). Казах и "ако искаш го храни, ако искаш го хвали", ама ти си чети само това което ти отърва де, за да ми изкривиш думите в своя полза правейки тъп коментар. Още явно не може да разбереш какво имам предвид, уви не ме вълнува толкова, че да продължавам да се обяснявам. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2015 12:01 am 
Аватар

Ти и да искаш, едва ли би могъл да ми обясниш смислено каквото и да е с този стил на писане, който явно само ти си разбираш.

Цитат:
глупаво-смешният?!? ( :lol: ) ти коментар (важЕщ за повечето анимета)

че си "нахранЕл"

Правописът пък съвсем да го оставим настрана. :D По твоята странна логика щом глупавият ми коментар е важЕщ за повечето анимета, излиза, че не е чак толкова глупав. :lol:

Цитат:
не ме вълнува толкова, че да продължавам да се обяснявам.

Казваш го за втори път и пак продължаваш да ми се обясняваш. Ако от предишния ми коментар не си разбрал, ще ти го кажа така: аз не държа да ми се обясняваш по какъвто и да е повод. Ти сам си го причинаваш и после виниш мен за това.

И каквото и да правиш, не можеш да промениш факта, че това отдолу излезе от твоята клавиатура:
Цитат:
Коментарът ти говореше, че досега видяното съдържание, ще бъде повтаряно и занапред

Цитат:
И ти мисли малко като ги пишеш

Yeah, you bet. :jester:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 17 [ 244 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]