|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 26, 2015 4:25 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Цялата концепция за "клетката" ми идва малко в повече. Толкова е лейм Да не говорим какви сили би трябвало да има САМО да я поддържа активна и действаща, а той междувременно рита задниците на Лау и Луфи.. Плюс, че ми е СУПЕР ТЪПО как ще реже с тези нишки каквото и да било, камо ли пък в такива размери. Толкова е небалансирано, че е направо смешно. Атаката на Лау, излекуването на Дофламинго ... няма ли край всичко това
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 26, 2015 5:58 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Радвам се, че най-накрая е към края си тая разточена арка, ама като се замисли човек, наистина е прекалено банално... Както каза Логрус - Дофламинго направи огромната клетка, сега почна да я мести, същевременно рита задниците на Луфи и Лоу, а сега, след тая толкова фатална атака, наши сам си се кърпи отвътре, но въпреки всичко това - пращи от енергия. А ония мрънкала в подножието на палата... Само реват и се тръшкат, че ще умрат! Не вземат да тръгнат към Луфи поне за морална подкрепа (защото на друго не са способни), ами отдолу гледат като обстреляни зайци и разчитат той да им спаси задниците.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 26, 2015 6:21 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Само с един чаптър Ода може да обърне нещата на макс. Момента с атаката на Лау и как е разширил стаята си, макар да е съкратил някаква част от Life-span-а си (също като Лъфи); Клетката - защо трябва да е свърза с Дофи - може просто да я е направил и от там да е "срязал" конеца свързан с него и да я е оставил на самотек с някаква функция да се смалява - примерно Фуджитора да не би да ги направлява тия метеорити - просто по някакъв начин ги "вика, привлича" на някакво място - да не идват изведнъж от нищото; А това, че Дофи сам се "закърпи" - той си го обясни много добре - нито е регенерация, нито излекуване - това, което прави е просто да държи органите си заедно, а не да се разпаднат или каквото там му направи Лау - реже, лети и се зашива с тая неговата способност, сам си го каза че е доста гъвката способността на плода му. А последната страничка си беше лудница.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2015 11:04 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Бяха ма си насъбрали 3 чаптъра, и като ги наваксах си казах - "Само това ли беше?"
Буквално и трите общо ми се сториха филърни, и с изрязване и преструктуриране в половин, максимум 1 пълен чаптър можеше да се представи действието.
Това нещо с кърпенето на вътрешностите е up there със "смъртта" на Пел и друго infamous моменти в мангата. Но то се предполагаше че нещо такова ще стане защото атаката на Лау беше най-anticlimactic атаката на земята, и се знаеше че няма да свърши така работата.
Иначе че и аз искам да свършва арката, искам, но замислете се, следващата арка ако е пак от този вид, и 50+ глави и не знам колко месеци/години Ода ни върти в онзи така омразен за мен период в арките в който се гонят из островите с големия лошко, после правят малка битка в която губят наще, после пак се гонят, и накрая идва голямата битка, но първо с чистене на фодъра и прочее, всичко това обсипано с добро количество флашбеци при всеки удобен момент...
Не мисля че нервите ми могат да издържат отново. При все че откакто съм up to date с мангата, с няколко изключения (както сега) буквално всяка седмица съм я чел, но ако и предната арка се окаже от този тип, може просто да я оставя и след няколко години да видя как се развива... Колкото и да не ми се иска да го правя.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 28, 2015 2:35 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Общо взето, това е най-големият минус на Парчето - Ода много разтяга нещата и има едни дъъъълги гонитби между добри и лоши... То бива веднъж, бива дваж, ама т'ва си е от край време. Според мен от тая арка остават най-малко 10 чаптъра, ако Ода не реши още да я точи. Няколко чаптъра за битката на Луфи и Дофи, после епилог и накрая потеглянето към следващия остров (май беше Зоу?). Ако (това е много голямо АКО ) Ода си свърши работата както трябва, всичко това би могло да се събере в 10-ина чаптъра и всички да са щастливи.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|