|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 1:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 22, 2007 9:53 pm |
cipio |
|
|
|
Това аниме изглежда обещаващо!
Ако можете дайте ми някакъв деастващ линк!
АААаа да всички серии ли са излезли или още се точи!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 25, 2007 2:07 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Страхотно! Изгледах епизодите за има няма един следобед....
не очаквах да е толкова добро, заинтересува ме автара на victor_1988 и го издирих.....
Историята е страхотно изградена, почва както всяко едно аниме от този тип, но началото когато бяха малки въздейства наистина много, а и комбинирано с следващия епизод много добре ти хваща вниманието.... Харесва ми, че от там нататък всичко си се развива бавничко и спокойно, като се наслагват детайли за по-нататъшната история.... А и цялата тази мистерия около земята, богът и демоните, които се опитват да я превземат увеличава двойно интереса... И много добре се редуват забавните със сериозните моменти.... така поне не се депресирам през цялото време
Всъщност от нещата, които обясниха досега ми се струва, че Карасумори е земята изряснала около Уро-сама и която има собствен живот и част от неговата сила.....
А Йошимори и Токине са много добре изградени като персонажи... много е сладко как непрекъснато се гонят един друг....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 6:04 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Май само аз щу коментирам Както и да е. Нещо действието тъкмо се задвижи и пак почна да се отклонява..... въпреки че помощта, която изпрати братът на Йошимори не я очаквах....
сега сюжетът вероятно ще се повърти около Ген и взаймоотношенията му с останалите..... онзи дето го придружава не ми харесва. Създава ми чувството, че има още нещо скрито под тази мисия....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 7:56 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Ми то няма какво да се коментира, всичко е flawless както се вика
Според мен е нормално да му обръщат повече внимание на Гин в първите няколко епизода след като се е появил, все пак е новия другар и предполагам ще им помага и за в бъдеще. А оня с него съмнителния не е чак толкова съмнителен, все пак брата ги командва всичките, а той е наш човек ^ ^ Да видим, и аз мисля, че нещо по-голямо ще се случи с Гин в близките епизоди...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 10:07 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Не бих казал, че действието се отклонява - тъкмо напротив. Развитието му е много добре направено - не се пренебрегва напълно новата заплаха "онези/те", нито пък всичко се изсипва прибързано накуп. Във всеки епизод, малко по малко. Но и страничните епизоди са интересни, разведряващи и забавни. Комичните моменти продължават да са ниво, както и битките, героите, историята и всичко. Страшно стабилно аниме откъм добри неща. Единствения му недостатък, за мен, остава слабия фенсървис.
Епизод 23 беше супер, концентрираха се малко повечко върху Ген. А сцената с Токине и Хакуби дето гледаха треснати просто ме уби.
Ако скипвате оупънинга, вижте го пак - има съвсем малка промяна, но интересна и информативна.
Лично аз чакам с нетърпение майката на Йоши да се появи... Все някога и това ще стане предполагам.
Дано е по-дългично анимето, та да не го претупат много, за да го сбият в определен брой епизоди.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 11, 2007 10:38 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Какво имаш предвид под "по-дългичко"? Според мен поне 50 еп не му мърдат. То всъщност какво е положението с мангата? Ongoing ли е?
Ще съм благодарен, ако някой, който знае отговори, че аз не мога да разбера.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 10:46 pm |
|
samara |
|
|
|
Все по-интересно и все по-заплетено...... Като гледам как се заформя историята въобще не мисля, че нашите главни герои имат някякъв шанс да успият да опазят Карасумори само тримката.....
А, братът на Йошимори, напротив, става все по-респектиращ
Надявам се да оживее....
Само не разбрах какъв точно е лидера на Какуборо...??? Нали споменаха (онази дето разработна кожите и аякашито с бинтове по тялото), че преди е бил човек Или нещо съм се объркала....??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 10:19 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Това аниме все повече ми харесва... лично за мен факта, че
SPOILER MAAFAKA! написа: един от главните герои умря е нещо сравнително положително, защото иначе е прекалено нереално цялото отборче вечно да трепе всички врагове :/
Жалко че чак на 16 октомври излиза следващият епизод
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 9:13 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Пфу тъпо е, че Shishio умря без да се поразвие малко приятелството им със Yoshimori. Сега да видим новия от Kokubourou, който желае за мъст на предводителя си как ще го спрат нашите, според мен няма как да стане, защото Yoshimori и Tokine не са се развили кой знае колко. Май ще трябва малко братчето да се намесва и като нищо после ще зачисли онуй русото хейтърче от покрива към Karasumori. Чудно ми е, защо Kokubourou чак сега пускат някой, който да разузнава колко важно и могъщо е мястото освен всяка вечер сумати ayakashi-та да бъдат трепени. Хайде да видим и кой ще почне да обучава Yoshimori, защото дядо му явно май е само по-опитен от него. А бе какво стана със майка му на нашето пишлеме, няма ли най-сетне да се появява да спасява синчето си ? Нашия има страшно много потенциал във себе си, но за момента тъпче на едно място( момента когато Tokine беше хваната за заложница от ония дръвници със очилата, гласът о очите му се промениха).
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 1:31 am |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Еми, за кво им е да разбират как действа? Важното е, че номера става. И какво им пука на тях, че някакви мижитурки умирали всяка вечер там. Не е като те да ги пращат.
Майка му май въобще няма да играе някаква важна роля.
Сега като го гледах дядо му в последните епизоди наистина не изглежда много силен, а бях останал с впечатлението, че е по-силен дори и от Масамори.
Чакам сега да дойде тоя русия, да удари Токине по-лошо и Йошимори да издивее.
Очаквам с нетърпение да се поразвие още малко историята.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|