|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Мар 21, 2015 2:49 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
https://atxpieces.files.wordpress.com/2 ... ummer1.jpgit's never too early to plan ahead първият ред са резерве
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 4:33 pm |
|
velush |
|
|
|
Картинките винаги съм ги виждал за силно непрактични...как да copy-past-ваш от тях? Сега и на ръка ли трябва да пиша заглавията?
Та за юли месец.
Абонамент: Durarara!!x2 Ten Non Non Biyori Repeat Working!!!
WTF: Aquarion Logos - нима още е живо, като френчайз? Chaos Dragon: Sekiryuu Sen`eki - ако знаете историята зад създаването му...
Ще се погледне: Gangsta - тези двамата, некви педали ми се видят God Eater - на бас, че няма да е толкова яко, колкото плаката Overlord Subete ga F ni Naru - това ни лъжат, че едва ли не било кримка Ushio to Tora - дъртото го имам някъде, но не съм го гледал. Да видим това.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 4:38 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Eh? Няма да гледаш Shimoseka революционерите? Tова според мен ще е няк'во златно.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 4:57 pm |
|
velush |
|
|
|
На този етап Shimoneta-тата ми изглежда, като стандартно ечи, но може би с малко по-свестна графика. Цитат: As a member blackmailed into joining by Ayame, Tanukichi ends up taking part in obscene acts of terrorism against the talented student council president Anna Nishikinomiya, whom Tanukichi has a crush on. Някак не ми идва, като интересен сетинг, а просто обичайните тъпизми.
Последна промяна velush на Пон Мар 23, 2015 5:05 pm, променена общо 2 пъти
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 5:02 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
На мен ми изглежда като ечи с плънка. А няма много ечита с плънка.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 5:12 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
...touche.
Иначе няма смисъл да ми цитираш резюмето, аз не вярвам на тия глупости, щото и без това в 90% от случаите са толкова калпаво написани, че могат да те откажат да гледаш каквото и да било, а не обратното.
Why you always so negatibu, Perona-sama ~.~
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 6:11 pm |
|
velush |
|
|
|
Съгласен съм, че резюмето може да е пълна лъжа, но на какво да базирам прогнозата си? На плаката? Хубаво, ама той не подсказва за плънка. Цитат: lways so negatibu Не е винаги. Ето по-горе съм гласувал доверие на няколко заглавия. На базата на резюмето Симонетата не ме вдъхновява. Ако се окаже нещо различно - добрите изненади са добре дошли. Цитат: Perona А, кой тва? Цитат: sama
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 6:29 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
>did not get OP reference >doesn't remember Perona
I've never been so disappointed in my life.
Аз базирам избора си на заглавие като "Свят, в който не съществуват пиперливите ебавки" и на плаката в случая, от други части на сорса и студиото (което е малко meh), на seiyuu каста и оттам нататък като излязат PV-та и сродни простотии. Което пак не може да ти гарантира дали не е траш или не, но на мен вътрешната интуиция ми подсказва, че усмихната гола жена с гащи на главата, развяваща знаме не може да НЕ е добра продукция.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 7:07 pm |
|
velush |
|
|
|
Ааа, това мечката ли все едно го казва... Както и де е, негативността на Пелона е супер-сила. Въпросът "защо" е излишен. Просто това е най- позитивното и качество. Цитат: усмихната гола жена с гащи на главата, развяваща знаме не може да НЕ е добра продукция Викаш гаранция за "толкова зле, че чак добре".
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Мар 23, 2015 8:03 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
Достатъчно е, че не го загря от първия път, след като го развали ня'а смисъл от geek-ски изблици. И не, не е за т'ва гаранция, ами че мацката ми се вижда като женски вариант на Hentai Kamen (Ако не си го гледал it's a must watch). Което ме навежда на мисълта, че цялото нещо ще е пълно с рефърънси, т.е. е по-скоро gag аниме (пълнеж.exe), отколкото ечи. Освен това тая кучка просто ме кефи: http://www.dailymotion.com/video/x2k5et ... shortfilms
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 11:53 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Достатъчно е, че не го загря от първия път Да, срам ме е...дори ми е любим персонаж...ама пък няма седна да рева, я. Цитат: it's a must watch Един от принципите ми е, че нищо не е must. Цитат: тая кучка просто ме кефи Мен пък не ме.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Вто Мар 24, 2015 3:19 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
A reverse psychology работи ли? Абсолютно задължително е да НЕ го гледаш това! Няма да ти хареса!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|