|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 9:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 17, 2015 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Предпоследен 23 епизод. Също ми хареса. Остава само още един Дано обявят и втори сезон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 10:54 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Ok, срещата със Soo-Won беше тотално излишна. Дори ми се стори като филър на фона на останалите случки, просто ей така изсран в Awa по средата на улицата, понеже "чул", че ставало нещо там. Допреди го даваха да се среща с генерали и да се коронясва, изведнъж заряза цялата тая работа, щото изведнъж му щукнало да погне някакъв тип, дето от години се занимава с трафик на хора. При това толкова удобно се появява в града, когато тия отдавна са пуснали платна и ако не ги бяха спряли пиратите, по това време вече щяха да са в Турция Anyway, доста добре им се получи екшъна накрая, Yona-та имаше добро израстване на керъктъра и дори й даваха постепенния ъпгрейд с по-малко маморвания и празни приказки. Ако се съди по OP-а ще вземе да се научи и меч да размахва, ама sadly ня'а е скоро. В другия еп ще introduce-нат и последния дракон и краят ще забоде в тръстиката ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Надявам се да се е натрупал достатъчно манга мат'риал да му пуснат нов сезон след година-две.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 10:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Цитат: щяха да са в Турция Я, ти откри българска следа в това аниме.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 11:02 am |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Не, открих турска следа :Д
Joke's on you, по-натам става няк'во интересно анимуто и incorporate-ват няк'ви легенди and shit.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 12:04 pm |
velush |
|
|
Аз пък се бъзикам с българо-турските отношения и как напоследък сме "първи приятели" и как пичовете откровено точат лиги по бивши територии и се обиждат, че не им поддържаме културното наследството. (Пък то поповете не си поддържат църквите (я виж Александър Невски), та имамите ли да си реставрират джамиите?) Цитат: Joke's on you За корейските легендите хубаво (общата култура е полезно нещо), ама мен ме дразнеше френетичната смяна на тона и откровено грозните биши-драгони, за които ни тийзнаха (в моя случай отритнаха). Та чакам си аз свестния ривърс харем, ама явно е като със стандартните - много рядко животно (май се сещам само за два + една деконструкция). ПП Историческа справка. Имаше един тип Али Агджа, дето ако и търсен в собствената с държава беше живуркал охолно в България (дето всеки втори телеграфен стълб беше устройство на ДС) и после от скука беше тръгнал да трепе Папата. В тази връзка италианските власти (подпомогнати от ЦРУ батковците) се бяха възползвали от ситуацията и бяха разритали всичките ни шпиони на тяхна територия. Те от своя страна бяха зарязали да изпере пешкира един абсолютно невинен - Сергей Антонов и си бяха плюли на петите. Покрай това eokd хамериканска журналистка раздуха "Българската следа", пък Агджа почна да си "припомня" някои работи (attention whore). Та "Българската следа" не е, че сме искали да трепем г-н Войтила, а че като политика пропускахме маса терористи и наркотрафик (пък от последния, май някои партийци яко намазваха, а сега децата и внуците им се пишат баш най-гнили капиталисти).
Последна промяна velush на Чет Мар 19, 2015 12:21 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 12:17 pm |
lovelyangel666 |
|
|
Нз, аз не следя новини... Ти да не си тюркофоб нещо? И не е като българският език да не е бъкан с turkish loanwords, па аз съм агностик и всите религиозни храмове ги приемам като паметници на културата (най-мн да вляза в альоша неффски, за да си запаля фас от свещите, което не е най-културното нещо, ама ако е на зор човек...). Хм хмммм~ На мен пък анимацията и керъктър дизайна ми харесаха много, па и имаше един биши-драгън-ансестър дето беше сексАпилен. Жалко, че се появи само за един еп. Темпото си е откровено едно и също като тръгват на пътешествие да търсят драконите и г/д през 3-4 епизода показват какво се случва междувременно със Soo-Won. То не е дори ривърс харем, защото главната въобще не обръща внимание на другите от дружинката, даже накрая почти го избива на shounen ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Мен това, което ме дразнеше най-много, беше дебелашкият съвсем не-на място хумор (баш кат' тоя в Magi), останалото си беше чук.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 12:33 pm |
velush |
|
|
Цитат: не следя новини Това не беше съвсем скоро. Цитат: тюркофоб нещо? Ми промит мозък - чавдарче съм бил. (Не че имаше избор да не станеш.) С онези капи дето мязаха на гвардейските и имаха лъвче отпред. Иначе против турската култура и език нямам нищо против, но политиците им (включително и в нашето управление) са откровени серсеми. Цитат: всите религиозни храмове ги приемам като паметници Ето тук е разликата, че ти ги приемаш, но по документи за собственост не са и всичко в мазните лапи на православните попове се руши, включително св. Александър Нефски. Виж, не всички имами стопанисват зле. Примерно джамията в центъра на София я укрепват и ремонтират (може би с парите на арабите нарко-дилъри, дето живеят наоколо). Цитат: На мен пък анимацията и керъктър дизайна ми харесаха много Бе не са зле, но пък ми трябва малко повече от тяхна страна, за да игнорирам разбиващата смяна на ритъма (която за мен не е търсен ефект, а просто така хаотично са развивали проекта).
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 12:46 pm |
lovelyangel666 |
|
|
velush написа: Цитат: не следя новини Това не беше съвсем скоро. ...от около 10 години velush написа: Ми промит мозък Мислех те за здравомислещ човек, a.k.a. че тимберицата ти е достатъчно дебелокожа, че да блокира всякакви мозъчни детергенти, със силата на която оловна пластина блокира алфа лъчение. velush написа: политиците им (включително и в нашето управление) са откровени серсеми. Политиците навсякъде са торба с лайна, и нашите не са цвете за мирисане. velush написа: Примерно джамията в центъра на София я укрепват и ремонтират (може би с парите на арабите нарко-дилъри, дето живеят наоколо). Мхм, дарителите живеят по цялата улица Цар Симеон. Kinda ironic, innit? Но пък със сигурност и ако имаше бегейски църкви в чужбинско, нашите щяха да ламтят да се поддържали, so мога да ги разбера хората. velush написа: Бе не са зле, но пък ми трябва малко повече от тяхна страна, за да игнорирам разбиващата смяна на ритъма (която за мен не е търсен ефект, а просто така хаотично са развивали проекта). Мне баш, в началото имаше някакви флашбеци и прочие простотии, детството на тримата льохмани, ама по-натам всичко си се развива в сегашно време (и както споменах паралелно как прогресира Yona и как прогресира Soo-Won). И като стигнат до някой анти-биши дракон му дават миналото, как е станал такъв и за какво се бори. Mind you, първият беше лесен да го прикоткат, но по-натам става по-трудно, щото не всички са толкова willing.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 1:45 pm |
velush |
|
|
Цитат: от около 10 години Аз визирам това от преди две години в Одрин...и съм го запомнил, защото леля ми беше в тълпата тогава в ролята си на турист. Нищо чудно да са я взели за контингент на ДПС-то. (Питахме я що не е яла джигер, а само е пазарувала...тя ни контрира, че трябва по-рано да и казваме тези неща...) Следа от това посещение имам вкъщи на вратата на хладилника по формата на грозна пластмасова репликация на джамията "Сюлеймия" (или там както се произнася). Цитат: тимберицата ти е достатъчно дебелокожа, че да блокира всякакви мозъчни детергенти Най-вероятно не, това е характерното фалшиво усещане след промивка на мозъка - че никой не е способен да ти промие мозъка. Цитат: и нашите не са цвете Не са, но както са рекли едни хора (евентуален превод-адаптация от турски-арабски) "Не му стигат на магарето тоягите, ами и мухите го хапят." Цитат: улица Цар Симеон. Kinda ironic, innit? Между другото, страшно си е да се минава от там в момента. Някои колежки дори заобикалят. Цитат: ако имаше бегейски църкви в чужбинско То има, ма българинът не само е стиснат, но не е и много вярващ. Цитат: по-натам всичко си се развива в сегашно време Аз и в "сегашното време" в началото помня неравномерности. Пък май и с други неща ми лазеше по нервите. Както и да е, по-голяма вероятност има да се върна към Паразита отколкото към Това дето обещаха кит, па дадоха "уханна зора"...дето не го знам, ко е - пие ли се, руча ли се...
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 2:09 pm |
lovelyangel666 |
|
|
velush написа: Нищо чудно да са я взели за контингент на ДПС-то. Ако е била достатъчно... ханъместа. Възможно е. velush написа: Най-вероятно не, това е характерното фалшиво усещане след промивка на мозъка - че никой не е способен да ти промие мозъка. И ако си луд в армията и го осъзнаваш, то ти не може да си луд, защото лудите не знаят, че са луди... velush написа: Между другото, страшно си е да се минава от там в момента. Някои колежки дори заобикалят.
No shit ![=))](./images/smilies/=)).gif) Аз все забравям да не минавам оттам, ама преди две седмици свърнах баш по тъмно и к'о да видя: на един вход застанали дилър и клиент в сенките и си разменят стока. Ама като видяха, че се приближава човек и малко се поприкриха навътре :Д А един път нещо влязох в един от магазините де е на ъгъла с женския пазар. Вътре двама мафиоти, ама баш - без вратове, с черните костюми и очила, а продавачът ги гледаше малко поизпотен. velush написа: Аз и в "сегашното време" в началото помня неравномерности. Дай пример. velush написа: Това дето обещаха кит, па дадоха "уханна зора" ...К'о?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 4:24 pm |
velush |
|
|
Цитат: ханъместа В родилния дом разни туркини я бяха бъркали. "Ти защо се правиш, че не разбираш какво ти говорим? Що се преструваш на българка?" Цитат: И ако си луд в армията Това не го разбрах. Чавдарчета ставаха всички, после пионерчета, после консомолци. Може да си го отървала този момент. Бъзикам се за промивката на мозъка (сякаш някой ми е повярвал), аз си мразя всички наред, но в различни нюанси (на психо цветологията). Цитат: Дай пример. Не ща. Цитат: К'о? Добре де, сияйна. Уханна - сияйна, каква е разликата щом няма кит? ПП Оригиналният израз е "Не му стигат на магарето дисагите...", ама някои публични личности или не знаят какво значи дисаги или изразът им се струва прекалено ненатоварващ за нещастното добиче.
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2015 4:38 pm |
lovelyangel666 |
|
|
velush написа: "Ти защо се правиш, че не разбираш какво ти говорим? Що се преструваш на българка?" da fak ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) velush написа: Това не го разбрах. Препратка към една книга/филм. Може би не си я чел/го гледал. velush написа: Не ща. @`____`@ Ху... бу. velush написа: Добре де, сияйна. Уханна - сияйна, каква е разликата щом няма кит? Заглавието ли имаш предвид, или какво? Какви китове те гонят? What drugs are you on anyway?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 25, 2015 7:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
И свърши. Засега остава Овата, която все още не се знае кога ще излезе. Много съм доволен от аниме адаптацията и се надявам на втори сезон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Akatsuki no Yona (eсен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 01, 2015 1:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Много симпатично аниме сериалче, с кеф си го изгледах. Доколкото разбирам доста успешна адаптация на он-гоинг мангата. Градивно изграждане на персонажните, симпатичен каст, фина романтика и интерсен сюжет.... На женския аниме небосклон си е просто бисер...а не поредното малумно шоужо. Хак и Йона са ми новият фаворит за двойка. 8/10
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|