|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 05, 2015 1:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Като цяло съм доволен от анимето. Като се има предвид, че е по игра добре го скалъпиха. Сега си остава да слушам опенинга.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 05, 2015 11:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Ragnos Цитат: и го убиваме с разваления му зъб от последното посещение при доктор Ох-Боли Според мен не го убиха, а просто деактивихара ключа, сиреч в някакъв смисъл убиха Амира (това дето оцеля от нея май беше някаква част от нея, слята с чудовището). Така Бахамутът трябва да му удари още няколко хиляди години дрямка. faye Цитат: ни наведе на мисълта за продължение Аз си мисля, че последната реплика беше бъзик с Терминатора, а не анонс на втори сезон. Дори да има такъв, вече едва ли ще се разправят с Бахамута...което пък обезсмисля името на анимето. Shingeki no Bahamut: Genesis ep. 12 - на мен ми хареса това сериалче. Картинки, музика, анимация, герои пълни кретени. Историята от самото начало си беше малоумна та края хич не ме изненада.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 08, 2015 11:51 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хареса ми анимето - OP/ED, OST, готини персонажи, арт и най-вече анимация, която беше просто top-notch! 9/10 давам аз, най-вече заради анимацията!
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 15, 2015 12:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Таман съм се сетил, че и т'ва мога да коментирам... Та... след 2ри епизод имах само един коментар: It's so stupid/boring that I could die! Дано нататъка се подобри.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2015 4:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
След година прекъсване най-накрая наваксах и с това аниме. Страшната анимация. Може би от Karasu насам не съм гледала такава рисувана епичност. А тва си е доста отдавна. За жанра си е перфектно. Гледа се с една хемисфера, докато другата си почива. Не съм очаквала дълбоки развития на характери и развръзки и история дълбока кат океан. И за разлика от Караса , който беше драма та драма, тук комедийката беше на место и много разведряваше. Паткатаааа... ![=))](./images/smilies/=)).gif) Как не стана на корейско барбекю докат летеше към чудовището не ми стана ясно, но нали е патката на бог, може пък пламък да не я лови, знам ли... Кат теглим калема - приятно, зрелищно и разпускащо аниме в любимия ми жанр с демони и ангели(изключителна рядкост са подобни анимета- мечтая си за аниме по Angel Sanctuary, ма надали- само тъпата ОВА там). Искаше ми се да бяхме видяли повече от пича Луцифер, щото загатнаха ,че е най-голямата имба от Подземието, но явно ще го оставят за втория сезон. 8 от мен и МЪСТ УОТЧ отвсякъде за чудещите се!! Ноооо...настройте мисловния капацитет напОлвина и оставете зрителната епичност да проветри останалите сиви клетки. Ми и такива анимета си трябват пък.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Bahamut: Genesis (есен 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 27, 2016 6:38 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Добре, добре. Трейлърът изглежда супер. Ще се изгледа и този сезон. Само малкото розокосово същество не знам какво точно ще прави там
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|