|
Дата и час: Пет Фев 21, 2025 11:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Да направим едно колективно преводче, а?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 3:25 pm |
 |
FirePenguin |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
И аз съм навит за едно преводче, ако ме искате.  Но ако ще превеждаме нещо дълго (като Ginga Eiyuu Densetsu) не очаквайте да има толкова много хора, че да има за превод само по 2-3 епизода.  Всъщност, ще е доста хубаво да направим един долу-горе добър колектив и да преведем някоя голяма сага като тази (с филми, ОВИ и т.н.)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Да направим едно колективно преводче, а?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 3:29 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Аз за Легендата бих превел повече от 2 серии, не бих се лигавил. Дори ако се навиете, мога да го предложа идеята в нашия отбор и ще се включат може би още хора. Действително са малко хората, които работят сами по такива огромни проекти, но си е друго да имаш още 4-5 човека зад гърба си.
|
 |
|
Заглавие: Re: Да направим едно колективно преводче, а?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 4:15 pm |
 |
Ragnos |
|
 |
|
FirePenguin написа: И аз съм навит за едно преводче, ако ме искате. Искаме, искаме. Всеки е добре дошъл. Мисля да сръчкам още няколко човека на ЛС, че нещо се правят на разсеяни.  Вече се приближаваме до желаната бройка.  Гинев, едно по едно. Нещо и ти се надъха.
|
 |
|
Заглавие: Re: Да направим едно колективно преводче, а?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 7:08 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Аз се надъхах, ама и други се надъхаха. ... но не е и за Гъндама.
|
 |
|
Заглавие: Re: Да направим едно колективно преводче, а?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 8:21 pm |
 |
FirePenguin |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Ragnos написа: Искаме, искаме. Всеки е добре дошъл. Ами супер, само да решим най-накрая кое аниме ще се превежда, че нещо се обърках.  Навит съм и за двете и нямам претенции. Като се съберем всички желаещи може да направим и една група в скайп, за да уточним нещата.  А, и ако ще превеждаме Gundam Build Fighters Try (предложението на Рагноса) няма ли да е по-добре да преведем първо първия му сезон и след това втория? Дори историите да нямат общо помежду си, няма да е зле да преведем и двата сезона.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Да направим едно колективно преводче, а?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 8:27 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Впрочем, да, Try е продължението. хД p.s. Ама нищо, той Златанов обича да гледа отзад напред. Представя си, че гледа "Междузвездни войни".
|
 |
|
Заглавие: Re: Да направим едно колективно преводче, а?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2015 8:47 pm |
 |
Ragnos |
|
 |
|
Предложих Трай, защото според мен е по-доброто сериалче. И така, дотук потвърдилият отбор юнаци е в състав: Ragnos, v3nk0y, Puple, FirePenguin, Llabroe, Dark Ranger. Под въпрос е все още The Hollow Shrine, от който чакаме потвърждение. Ice-Man, доколкото разбирам, е заинтересуван само от другите заглавия. В отбора на срама, т.е. отказалите, са KoP3Le7o и ONEPIECEFTW. Има още няколко човека, на които се каня да пиша, но мисля, че сме събрали добър начален състав и според мен още хора ще се включат в течение на проекта. Тези, които са още от началото, имат привилегията сами да си изберат епизодите. Аз лично си харесах първи и трети. Казвайте си вашете предпочитания, за да направим една таблица. Също така трябва да изберем кой ще преведе песните от ОП и ЕД и кой ще прави стайлинг, тайпсет и енкодване (не съм толкова гаден, че да ви лиша от тези удоволствия)
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|