|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Вто Фев 03, 2015 2:48 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Triage X Жанр: Action / Ecchi / Shounen Тип: TV Епизоди: 10+1 Продукция: Xebec Година: Април 2015 Официален сайт: http://triagex-anime.jp/AniDB / ANNMochizuki General Hospital boasts some of the most well-trained (and well-endowed) nurses in town. But though these ladies spend much of their day battling sickness, their after-hours are spent fighting a very different sort of disease... Under the leadership of the hospital chairman, a handful of staff members and local teenagers form a group of mercenary assassins, targeting the "cancers" of society and excising those individuals before their wickedness spreads.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Вто Фев 03, 2015 4:31 am |
|
Rampage |
|
|
|
Евентуално може, но не и онгоинг.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Triage X (пролет 2015) Публикувано на: Сря Фев 04, 2015 1:37 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Прав си. За мен, като не излизат преводи и си мисля, че мангата е загинала. И все пак не ми се вярва да е повече от 12 епизода. Мангата си беше доста mediocre, не знам от 5-ти том нататък дали не е вдигнала нивото си (съмнява ме), но най-вероятно ще става за разпускане. Подобно на HotD, не го взимай на сериозно и се наслаждавай на простотията.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|